About

 photo 001_zpsb086e74d.jpg

Welkom en thanks voor je bezoek!

Ik ben Jolien, oorspronkelijk kom ik uit Almelo, maar ongeveer acht jaar geleden liet ik Twente achter me en ben ik verhuisd naar Rotterdam. Op Yourlifestyleguide.nl schrijf ik over verschillende onderwerpen, met een sterke focus op reizen, interieur en eten. Het is lifestyle website met een persoonlijk tintje. Ik neem mijn lezers denkbeeldig mee op reis, laat ze zoveel mogelijk mooie plekjes van Nederland en de rest van de wereld zien en probeer alle mooie en positieve dingen in het leven hier te belichten.

Wil je uit eten? Zoek een leuk restaurant tussen alle reviews. Ga je verhuizen of ben je toe aan een nieuw interieur? Op YLG vind je een heleboel interieurinspiratie en krijg je een kijkje in huizen van inspirerende mensen en in mijn eigen paleisje. Ga je op reis? Lees hier alles over je toekomstige bestemming of vind een hotel. Zin om de keukenprinses uit te hangen? Recepten genoeg op Your Lifestyle Guide! Uiteraard wordt af en toe aandacht geschonken aan fashion & beauty.

Al langere tijd was ik bezig met schrijven, fotografie interieur en koken. Ik reis vaak en was jaarlijks veel tijd kwijt met het mailen van vrienden en vrienden van vrienden, collega’s en vage kennissen, met tips en advies over verschillende reisbestemmingen. Ik merkte dat mensen hier veel aan hadden en er echt iets mee deden.  Ook hoorde ik vaak: ‘’Jolien, hoe weet jij toch altijd die leuke plekjes te vinden?’’ Ik besloot alles te bundelen in een lifestyle blog.

YLG is mijn hobby. Naast deze website werk ik fulltime (richting HR). Het is dus daarom dat er soms een week geen update wordt geplaatst. Ik blog wanneer ik er zin in heb en wanneer er inspiratie is. Mijn doel is nog steeds om deze site een eerlijk en positief plekje op het www te laten zijn, waar mijn trouwe lezers wekelijks terugkeren. Waarvoor overigens HEEL veel dank. Ik ken veel terugkerende lezers bij naam en van gezicht, zij zijn voor mij de drive achter mijn site en ik zou YLG niet zonder hen kunnen voorstellen.

Omdat YLG mijn hobby is, ben ik ook heel selectief in het aannemen van advertorials, persreizen en in het aangaan van samenwerkingsverbanden. Voor meer informatie over publicaties en samenwerkingen, klik hier.

Met veel plezier schrijf ik (bijna dagelijks) nieuwe artikelen. Bijna alle foto’s op deze site zijn door mij genomen. Heb je vragen? Dan kan je me mailen op info@yourlifestyleguide.nl

Thanks for visiting!

———-

Hi there! My name is Jolien!  Your Lifestyle Guide is my blog and diary. Here you will read about traveling, dining, interior, hotspots and more.

Your Lifestyle Guide is (mostly) in Dutch, but you can use the translate tool to read posts in your own language.

Thanks for visiting!

 

 

Foto door Mariët Mons