Happy 30!!

 photo DSC05191_zps2lhhii4h.jpg

Sjonge jonge, 30 jaar. Het is me wat. Om de traditie hoog te houden vandaag een blogpost ”gedachten van een 30-jarige”.

Ik sloeg 29 over, het was even niet het moment, noch mijn jaar. Maar als ik nu de 27 en 28-jarige schrijfsels teruglees moet ik daar stiekem wel een beetje om lachen. Zo kan ik nog steeds geen knoop aanzetten en voel ik me ook nog niet op mijn gemak achter het stuur van een auto. Maar ik heb wel mooi een huis gekocht, ben moeder geworden en ben heel verstandig aan het sparen. Ik heb nog steeds een heleboel dromen en vind mezelf nog steeds een mazzelpik, maar ben ook gevormd dat de afgelopen jaren. Ik kijk nog net zo erg uit naar alle mooie dingen die hopelijk gaan komen en ben die girl crush op Lauren Conrad stiekem ook nog niet kwijt. Heel veel veranderd en toch ook weer niet. 30, kom maar op!

  • Ik ben 30 en voel me voor het eerst niet meer 20 ofzo. 30 it is en zo voelt het ook.
  • Sukkel. Weer het geluid van de babyfoon vergeten aan te zetten.
  • Handig man, die Appie bezorgdienst.
  • ‘S nachts met een huilende baby voor het raam staan en het enige licht dat je ziet branden bij het studentenhuis tegenover je is. ”Goh… dat waren nog eens tijden…”
  • Tjeeeees, die hypotheek man…
  • Vetje hier, putje daar. Het zien, maar mijn schouders ophalen. En het dan echt menen.
  • Shit die grijze haren worden nu echt serieus. Betekent 3o worden dan echt dat ik moet beginnen met verven?
  • Hoe lang blijven we nog in Rotterdam? Moeten we niet verhuizen naar een huis in het groen, buiten de stad? Of mis ik Rotterdam dan te erg?
  • Een hotel willen boeken waar je eerder bent geweest en dan zien dat je kind niet welkom is. Dag mooie boetiek hotelletjes, hallo familievakanties.
  • Daar gewoon niet mee akkoord gaan en net zo lang zoeken tot je een hotel vindt dat lijkt op de hotels waar je ”vroeger” naartoe ging en waar je kind (en de hele bijbehorende volksverhuizing) wel welkom is.

 photo IMG_1783_zpsyd5agtdi.jpg

  • Zouden we ooit ergens een vakantiehuisje kunnen kopen? Ergens in Frankrijk of Spanje? Of misschien wel gewoon aan de Nederlandse kust.
  • Oh nee, weer een bruiloft.
  • Dromen over een eigen Bed & Breakfast
  • Mag het altijd zomer blijven?
  • Dromen over trouwen in het buitenland.

Happy 30, dat ben ik vandaag. Een prachtige dag, mooie dagen in het vooruitzicht. Winkelen met mijn moeder, uit eten met mijn lief, naar Noordwijk met man en kind. 25 graden de komende dagen. Wat wil een mens nog meer. Fijne dag allemaal!!

P.S. Ik moet sommige comments handmatig goedkeuren. Het kan dus zijn dat je je comment niet direct online ziet, maar dat komt dan vanzelf!

11 reacties op “Happy 30!!

 1. Je niet (meer) druk maken om vetjes en putjes; ik vind het ineens veel minder erg om 30 te worden dit jaar 😉 Keek je er tegenop eigenlijk? In ieder geval hele mooie dagen met je geliefden!

 2. Allereerst: van harte gefeliciteerd met je dertigste verjaardag! Ik volg je al een tijdje maar dit is pas de eerste keer dat ik een artikel ook je blog lees. Erg leuk en makkelijk lezende schrijfstijl! En een leuk artikel! 😉

 3. Happy birthday! Wat een leuke blogpost weer. Je weet je gedachten altijd op zo’n leuke manier onder woorden te brengen. En wat je zegt: een prachtig huis, een superknappe dochter en bovenal die dromen. Houd ze vast en laat ze uitkomen. Want 30, hallo? Dan heb je nog een heel leven voor je!

 4. A little late, maar alsnog van harte gefeliciteerd lieve Jolien. Mooie post, met fijne en grappige hersenspinsels. Proost op een heel mooi jaar voor jullie. Psssst: ik verheug mij op de 30… Mag van mij rustig aankloppen.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *