Juni – november

Vicini Rotterdam

Juni tot en met november? Echt? Yes, het is alweer zo lang geleden (mei) dat ik een overzicht in dagboekvorm plaatste. Ik kon het zelf ook haast niet geloven, maar het is toch echt zo. Er is sinds mei zoveel gebeurd. Man, ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Toch maar een poging…. Maak je op voor HEUL veel foto’s!


Op de foto hierboven (links onderaan) zie je het geweldige interieur van het de trouwlocatie van Nina. Als ceremoniemeester ging ik in het voorjaar met haar mee naar Maastricht om de locatie te bekijken en alles door te spreken. Wow, wat was het mooi.


Your Lifestyle Guide stond eerder dit jaar al in de Glamour en de Flair, in het voorjaar werd mijn blog opgenomen in de lijst van 10 feel good blogs van de Elegance. Dat was toch best een beetje speciaal. Ik kocht mijn eerst merktas. Stond al heel lang op mijn bucketlist, maar ik had er nooit het geld voor over. In de sale van de Bijenkorf liep ik tegen dit prachtexemplaar van Marc Jacobs aan (40% korting!! :D:D). In 5 minuten was hij afgerekend. Ik heb hem deze zomer bijne elke dag gebruikt.

Ik had het vrijgezellenfeest van Nina georganiseerd en het was (al zeg ik het zelf) een hele gezellige middag en avond in het zuiden van het land. Nina heeft welgeteld 5 minuten met die oortjes opgezeten. Toen waren ze opeeeens weg… 😉

Weekendje Twente. Ik kom daar altijd ontzettend tot rust. Uitslapen, wakker worden door de vogeltjes, in bad, met een glas wijn voor bij openhaard. Als ik een tijdje niet ben geweest mis ik het echt enorm. Ik verheug me nu alweer op de kerstdagen die ik altijd in Twente doorbreng. Kan echt niet wachten. Dat moderne huis is overigens niet van mijn ouders hoor. We kwamen het tegen tijdens een rondje Twente.

De zomervakantie brak aan. Omdat we in april al naar Thailand waren geweest besloten we voor het eerst om in Nederland te blijven. We begonnen met een paar dagen Maastricht. Een heerlijke stad vind ik het. Het verslag en alle tips vind je hier.


Daarna lekker een weekje naar Wijk aan zee. De moeder van mijn vriend heeft er een appartement en wij mochten daar gebruik van maken. Met uitzicht op zee en heeeeeerlijk weer kon onze week niet meer stuk. Vakantie in eigen land is me wel bevallen moet ik zeggen.


Wat is Nederland toch mooi he? *Zucht*. Ik weet trouwens niet waar mijn arm even tijdelijke naartoe is gegaan..?


En toen begon de zoektoch naar jurken voor wedding season! Telkens in pashokjes foto’s naar vriendinnen en mijn moeder sturen om hun mening te vragen haha. Uiteindelijk werden het bovenstaande jurken.


Eerst studeerde mijn schoonzusje af (trots!) en daarna mijn nichtje. Trots! Ik genoot van Kralingen, van Rotterdam en van aan mijn keukentafel zitten met de balkondeur open.


Ik probeerde gezond te eten. Dat ging heel vaak goed…


Maar heel vaak ook niet 😉 Ik zwicht nog steeds 1x per week voor patat. Ik kan er echt niks aan doen. Te lekker. The BF begon aan een nieuwe baan, met iets betere werktijden. Ik kook dus tegenwoordig zowaar vaak voor twee.


We zaten regelmatig in de auto naar Amsterdam. Lunchen met vrienden, eten bij vrienden en we pakten het vuurwerk van Sail ook nog even mee.


Food, food, food. Verse bloemen en aardig wat uurtjes samen in de auto. Vind het altijd heel leuk om samen in de auto te zitten.


Eind augustus trouwede vriendinnetje Marieke. Samen met Lin en onze mannen gingen we eerst wat eten bij Vicini. Lekker buiten op het terras in de zon. Daarna hadden we een hele mooie avond samen met een heel mooi bruidspaar. Het geluk straalde er vanaf. Heerlijk.


Een weekend later was de trouwdag van Nina. Wat een speciale en mooie dag was dat. Het begon samen met haar moeder en andere bestie bij de kapper. Van te voren denk je niet dat je nog veel terug zal gaan denken aan een kappersbezoek, maar juist dat moment, zo voor het begin van de hele dag was speciaal. Intiem en ontspannen en vol verwachting op alles dat nog komen gaat.


Het was een dag om nooit te vergeten. Mijn taak als ceremoniemeester nam ik erg serieus, maar ondanks het harde werken (want dat was het echt!) heb ik ontzettend genoten. Ik ben een regelneef en vind het bijzonder dat ik aan zo’n bijzondere dag een echte bijdrage heb kunnen leveren. Wat was het mooi.


Het weekend daarna ging ik alweer naar Maastricht (Nina trouwde ook in Maastricht). Zo ben je er nog nooit geweest en zo kom je er 4 keer in een jaar tijd. We hadden een weekend van the bf’s nieuwe werk. Ontzettend gezellig!


En toen…. Ja en toen was het dan opeens echt zo. Een huis. We kochten een huis. Na lang wachten en zoeken hadden we heel veel geluk. Dinsdag op Funda, vrijdag van ons. Hoe snel kan het gaan. We kunnen er in juli in (ja dat duurt nog even). Ik kan het nog steeds niet geloven. 2016 wordt een heel bijzonder en mooi jaar….!

 photo Image-18_zpsurkdgkfo.jpgEn toen was het alweer herfst! Wat is Kralingen mooi in de herfst (of eigenlijk altijd). Mijn site bestaat inmiddels 5 jaar, de nieuwe lay-out ging online en ik probeer weer af en toe een beetje te bloggen. Niks moet, alles mag. Ik geniet ontzettend van ons huisje, vooral omdat ik weet dat dit de laatste herfst en winter is in dit fijne huis. Het huis waarin we gingen samenwonen, waar we zoveel mooie en minder mooie dingen meemaakten. Ik verheug me op een nieuw begin, maar het gaat ook heel lastig worden om dit fijne plekje achter te laten. Gelukkig duurt het nog even..!


Begin november vloog ik met de hele familie voor een weekendje naar Spanje. Mijn vader was jarig en dat vierden we met z’n allen in de zon. 25 graden, buiten eten, bikini aan. Echt een cadeautje dit weekend.


Hoe mooi is dit? Spanje buiten het toeristenseizoen is toch altijd anders dan Spanje in hoogzomer. Love it.

Ik vierde dit jaar voor het eerst met een groep vrienden Thanksgiving. Zeker voor herhaling vatbaar! En nu is het alweer december. ‘S avonds vroeg donker. Zin in boerenkool met worst. Thee en taart met vriendinnen terwijl het buiten hard regent. Avondjes met mijn lieve nichtjes en niet te vergeten straks de kerstdagen.

Lieve allemaal, ik hoop dat deze update niet te lang was. Ik blijf het toch altijd een beetje een narcistische aangelegenheid vinden, zo’n dagboek. Hopelijk gaat met jullie alles goed. Hebben jullie een fijne zomer achter de rug? En nu zin in de winter? Of nog niet helemaal aan toe?

Tot snel lieve lezers!

19 reacties op “Juni – november

 1. Jaaa leuk, weer een dagboekpost! Wat kan er veel veranderen in een paar maanden, zeg.

  Ik kijk al erg uit naar de winter, want dat betekent skiën! Even een weekje helemaal niets aan je hoofd, heerlijk. Hoewel ik moet zeggen dat die foto’s van de Spaanse zon er toch ook wel erg aantrekkelijk uit zien…

 2. Oh heerlijk zo’n uitgebreide post! Prachtige foto’s ook, ik hoop dat je nu met je nieuwe layout weer wat vaker gaat posten, want ik heb je gemist hoor!

  Jullie nieuwe huis ziet er ook ontzettend mooi uit, kan me voorstellen dat je daar enorm naar uitkijkt. En ohh die jurk van Nina, zo mooi! Leuk!

 3. Oh wauw, prachtige foto’s! En je schrijft altijd zulke fijne stukjes 🙂 Ik kan me voorstellen dat je in de lijst van feel good blogs bent opgenomen! En grappig trouwens, dat moderne huis in Twente staat vlak bij het huis van m’n ouders, ik ren of wandel er ook vaak langs!

 4. Ik vind het juist leuk om die foto’s te zien! Was helemaal niet te veel. Heel veel mooie foto’s en leuk dat jullie zo’n leuke zomer en herfst hebben gehad.

 5. Wat een fijne post! Prachtige foto’s, fijne tekst en zo veel positiviteit.
  Zo te zien heb jij een heerlijke paar maanden achter de rug. En Spanje in de herfst is mijn lievelings. Nog heerlijk warm en alle rust. Hmmm ben dit jaar niet geweest en heb nu al zin om te gaan hihi!
  Ons niet weer zo lang laten wachten hoor! Je wordt gemist! X

 6. En het maakt ons dan een beetje voyeurs, want we lezen en kijken juist allemaal graag mee met wat je allemaal hebt gedaan de laatste tijd. Ik in ieder geval wel. Maar ik beloof dat ik geen vieze voyeur ben, haha! 🙂 Je hebt nog even de tijd voordat je je nieuwe huis betrekt, dat is fijn want dan kan je alles eens goed doorkijken en nalopen van wat je wel en niet wilt meenemen naar een volgend huis. Ik ben nog steeds zoekende… maar ik geloof dat ik via Funda vandaag toch een juweeltje heb gevonden. De makelaar was al gesloten maar ik heb een bericht uitgestuurd en morgenochtend bel ik ze meteen nog even na. Spannend!

 7. Wat een tof overzicht, leuk om alle moois van de afgelopen maanden voorbij te zien komen! Zo gaaf, je nieuwe huis! Dat wordt echt aftellen naar hét moment in juli. Leuk!!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *