Your Lifestyle Guide in een nieuw jasje!

Jaaaaaa jullie zien het goed, er zijn wat veranderingen op YLG!

Zoals ik eerder al vertelde is er het laatste jaar veel fout gegaan op mijn site. Zo verdwenen van jarenlang bloggen alle comments (boeeeee, helpen jullie weer met vullen?) en was ik even bang dat ik mijn hele site kwijt was toen hij offline ging door een hacker. Alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat Mylene (de ontwerpster van deze geweldige site) en ik bedachten om de hele boel offline te halen om alles na te lopen en veilig te maken. En ach, als we dan toch bezig zijn, laten we dan ook maar wat leuke visuele aanpassingen doen!

Is dat is even goed gelukt (al zeg ik het zelf)! Wat is Mylene toch een kei in het vertalen van mijn meestal zeer vage opzetjes naar een prachtige site. De basis is hetzelfde gebleven, maar als het goed is zie je overal kleine (subtiele) aanpassingen.

Ik weet zelf dus al bijna niet meer hoe de vorige site eruit zag. Nou om ons geheugen even op te frissen, zo dus:

Ik hoop dat jullie het allemaal mooi vinden en dat het lekker makkelijk lezen is. Mijn site is overigens nu ook eindelijk responsive, dus op je mobiel lezen wordt ook een stuk makkelijker. Laat me vooral weten wat je vindt en ik hoor het ook heel graag als je dingen tegenkomt die het niet doen of die niet lijken te kloppen.

Er is nu ook een receptenindex, maar die moet nog verder worden gevuld. Ook moet ik handmatig voor iedere post de eerste foto opnieuw plaatsen. Daar ben ik druk mee bezig maar met een paar honderd posts kan het zijn dat je hier en daar nog een foto mist. I’m working on it!

En dan nu nog even een applausje voor Mylene. Knap kind.

16 reacties op “Your Lifestyle Guide in een nieuw jasje!

  1. Wat ziet het er mooi uit. Ook de foto aan de zijkant, prachtig! Yay, fijn dat je weer terug bent. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe verhalen :).

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *