Feestje! 5 jaar Your Lifestyle Guide!

Vandaag bestaat yourlifestyleguide 5 jaar!

Wow… Vijf jaar een blog. Vijf jaar yourlifestyleguide.nl. Vijf jaar met liefde en plezier geschreven. Met nog meer liefde al jullie reacties gelezen. Jullie betrokkenheid. De vaste lezers die altijd terug blijven komen, ook al heb ik weken niks geschreven. De teleurstelling en de pijn in mijn buik toen al jullie reacties waren verdwenen…

Vijf jaar van nieuwe mensen leren kennen door mijn blog. Nieuwe ervaringen, persreizen, etentjes en uitjes. Het leren kennen van de online wereld. Vijf jaar waarin ik af en toe met het idee heb gespeeld om dit echt als baan te gaan doen, maar nog steeds niet heb besloten dat dit is wat ik echt graag wil. Bloggen is namelijk zo ontzettend leuk als het niet ”moet”. Als het niet moet ben ik op mijn creatiefst. Dan vind ik het bloggen het leukste wat er is.

Maar dan neem ik een betaalde klus aan en dan vind ik het opeens stom. Shit, ik moet nog een post voor opdrachtgever X. Aaaah nee, ik moet nog iets leuks schrijven voor opdrachtgever Y. Misschien is het ook daarom dat jullie zo weinig reclame of gesponsorde artikelen op mijn site zien, ik zeg tegen bijna alles nee. Tenzij het echt goed past, of (en elke blogger die zegt dat hij/ze dit niet doet liegt), als het echt reteveel oplevert.

Dus nee lieve mensen, jullie kunnen binnenkort niet elke dag een update van me verwachten. Ik ga lekker door zoals ik nu bezig ben. Soms een week lang elke dag iets, soms weken niks. Google analytics check ik oprecht 2 keer per jaar (echt waar!), want die cijfertjes interesseren me werkelijk niks meer. Het gaat mij er vooral om dat ik mijn creatieve ei kwijt kan en dat ik daarmee andere mensen een plezier doe.

En dat zijn jullie lieve lezers. Jullie zorgen er telkens weer voor dat ik zoveel plezier heb in het bloggen. In vijf jaar tijd zijn de stomme reacties nog steeds op 1 hand te tellen en dat vind ik ontzettend bijzonder. Altijd positief, altijd lief. Dat zijn jullie. Zonder jullie geen Your Lifestyle Guide. Zonder jullie had ik niet al die mooie nieuwe ervaringen opgedaan. Zonder jullie zou ik er niet zoveel plezier in hebben. Jullie zijn de bom. Dank, dank, dank! Love you!

Proost, op de volgende vijf blogjaren!

Photo credit: foto van mij door Irene

67 reacties op “Feestje! 5 jaar Your Lifestyle Guide!

 1. Gefeliciteerd! Ook al plaats je minder dan eerst, je blijft een van mijn favoriete blogs! Het gaat ook niet om hoe vaak je iets plaatst, maar wat. En dat ‘wat’ is nog steeds heel leuk en inspirerend om te lezen!

 2. Nog nooit iets gepost, maar nu toch even feliciteren! Ik vind je blog HEERLIJK, echt favoriet!
  Heel veel tips uit je Bali-blogs (en instagramposts) gehaald en daardoor een geweldige reis op Bali gehad.
  Ik vind je super inspirerend en altijd positief. Gefeliciteerd en ga vooral zo door! 🙂

  1. Wat ontzettend leuk dat je zo’n mooie reis hebt gemaakt op Bali! En onwijs bedankt voor je mooie reactie! Dank!

 3. Gefeliciteerd met je eerste lustrum! Jouw blog is nog steeds mijn favoriet, dus ik hoop dat je nog heel lang doorgaat met bloggen! Zowel voor Lissabon als Thailand deze zomer (Wok Tum Beach op Koh Phangan was zo fijn!) heb ik goed gebruik gemaakt van al je tips. Enne, de frequentie maakt toch helemaal niets uit? Kwaliteit, dat is waarvoor je naar een blog komt :). Post gewoon lekker wanneer jij er zin in hebt.

  1. Dankje Joëlle, wat een lieve reactie! Wat leuk om te horen dat je veel aan mijn tips hebt gehad! Thanks!

 4. Ik reageer eigenlijk bijna nooit, maar ik wilde toch even kwijt dat het voor mij echt niet uitmaakt hoe vaak en hoeveel je post. Je posts zijn altijd leuk om te lezen, ook al is het soms eventjes stil! Ga vooral zo door! 🙂

 5. Doen wat goed voelt!!! Dat is juiste het mooiste.. je blijft lekker bij jezelf en ik blijf je toch wel volgen 🙂 hele fijne blog!! ik geniet er iedere keer weer van!

  GEFELICITEERD!!!

 6. Lieve Jolien, ik lees nu zo’n drie jaar met je mee, en je was en blijft de blog die ik het liefste lees. De frequentie maakt niet uit, het onderwerp maakt niet uit – fijn is het altijd. Als ik onderweg zie dat je een nieuwe post heb, dan ‘bewaar’ ik het. Bewaren voor de tijd dat ik op de bank kan kruipen om er lekker voor te gaan zitten met een kopje thee. Echt een momentje!
  Ga zo door, ik blijf genieten!

  1. Wow wat ontzettend leuk om te horen. Echt een groot compliment vind ik. Super lief, dankje!!

 7. Gefeliciteerd! Ik bezoek je blog nog altijd graag ook al schrijf je niet meer zo vaak. Bij mij verdwijnt de inspiratie ook spontaan als ik me moet houden aan een bepaald aantal blogposts per maand. Gewoon lekker blijven doen wat je nu doet, want dat doe je super 🙂

  1. Dankje! Het blijft het leukste als je gewoon lekker zelf kan bepalen wanneer je schrijft toch? 😀

 8. Gefeliciteerd! Ik volg je graag, al post je niet zo vaak. Van je blogposts straalt af dat je er plezier in hebt, je komt zo leuk over en je foto’s zijn prachtig!

 9. Hoi Jolien, Ik heb je ontmoet toen we met Koningsdag terug naar Amsterdam vlogen vanuit Bangkok. Remember me? Sindsdien ben ik je gaan volgen. Je schrijft erg leuk! Gefelicteerd met je 5 jaren. In bloggersland is dat een gigaprestatie. Doe lekker voort zoals goed voelt. Succes!

  1. Hoi Kim, dat weet ik zeker nog! Wat leuk dat je mee ben komen lezen en dat je een reactie achterlaat! Veel succes met je bedrijf! Groetjes Jolien

 10. Gefeliciteerd Jolien. Wat een mooie mijlpaal. Ik volg je nog steeds met veel plezier, want je artikelen lezen heerlijk weg en je foto’s zijn fijn, heel fijn! Liefs x

 11. Haha time flies! En wat heerlijk dat door de jaren heen al die cijfertjes etc steeds minder belangrijk worden he. Ik heb die vergelijkingsdrang ook totaal niet. Lijkt me wel leuk om weer eens bij te kletsen, want ik mis je natuurlijk wel op de events 😉

 12. Als ik straks in Dubai zit, geven jouw blogs me toch een beetje het gevoel om thuis te zijn. Wel Kralingse plaatjes blijven posten dan hè! En werkroddels mogen ook gedeeld worden Ik ga al je updates dan trouw lezen hoor, tijd zat, haha. Ik ga jullie, lieve collega’s, nog missen!

 13. Jij en jouw blog waren de eerste stappen in ‘mijn blog-kennismaking’. Door jouw prachtige website, mooie foto’s en inspirerende teksten word ik nog telkens weer geraakt. En dan doe je dit al vijf jaar! Onvoorstelbaar!
  Ik mag hopen dat je dit nog véél langer blijft doen. Fijne reistips, must go spots in Rotterdam en vooral alle gedachten spinsels in jouw/mijn/onze levensfasen.
  Blijf schrijven, ieder artikel wordt uitgeplozen! Liefs!

  1. Dankje lieve Felice! Wat word ik toch altijd blij van je lieve reacties. Ik vond het heel leuk om je vandaag eindelijk een keer in het echt te zien. Super bedankt voor de lift! X

 14. Via via ooit op je blog terecht gekomen en sindsdien one of my favorites. Je foto’s, enthousiasme, oprecht- en eerlijkheid. Zo goed <3 Gefeliciteerd met dit eerste lustrum.

  1. Heel erg lief Annemieke, dankje! Vond het heel leuk dat ik je eindelijk heb ontmoet vandaag!

 15. Gefeliciteerd! Prachtige foto’s maak je, zo mooi licht en puur. Hoop daar ooit bij in de buurt te komen. Geniet van alles, je leven, je blog, de balans!

  Veel liefs.

 16. Wat een lief blogje zeg! Ik volg je zo’n beetje de helft van de vijf jaar. Geïnspireerd door jouw stijl en reislust ben ik ook bewuster met mijn eigen blog aan de slag gegaan. Ik blijf je met veel plezier volgen. Tot blogs!

 17. Gefeliciteerd! Ik ken maar weinig blogs die zo puur en echt zijn als dat van jou. Way to go, ik vind dat je het iedere keer weer super leuk doet en hoe je met de stiltes omgaat!

  Keep up the good work!

 18. Jolien je hoort nog altijd bij m’n favorieten hoor, ook met minder blogposts.
  Gefeliciteerd met je 5 jaar! 🙂

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *