HOTSPOT – SHOPPING: Louen Rotterdam

Een paar maanden geleden vroeg Fashionista Magazine mij om een pagina met hotspots over Rotterdam te maken. Ik ging met mijn camera op pad en heb eindelijk eens dat fijne winkeltje in het centrum van Rotterdam op beeld vastgelegd. Nu kan ik hem ook met jullie delen!

Louen is een klein maar fijn winkeltje in de gezellige Pannekoekstraat, vlakbij station Blaak. Vanaf de koopgoot loop je er trouwens ook makkelijk naar toe. Eenmaal binnen bij Louen slaat bij mij altijd de hebberigheid toe. Ze verkopen namelijk niet alleen hele fijne kleding (mooie merken!), maar ook veel accessoires; armbandjes, kettingen, sjaals, schoenen en zelfs ondergoed Love Stories!!).

Louen heeft een webshop, dus je hoeft er niet speciaal voor naar Rotterdam af te reizen, maar dat is alleen voor de inrichting van de winkel al een aanrader. Ja, een echt Rotterdams snoepje. En als je er dan toch bent, bezoek dan direct de rest van de Pannekoekstraat.

7 reacties op “HOTSPOT – SHOPPING: Louen Rotterdam

  1. Heel leuk winkeltje inderdaad!
    En als je er toch bent kun je meteen even langs I. by kim … en daarna neerploffen bij Bokaal . 😉
    Nice post …

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *