February – good vibes

En toen was februari alweer voorbij. Een volle maand met heel veel leuke dingen. Hoogtepunt? Een telefoontje om 23:00 ‘s avonds met het nieuws dat Nina gaat trouwen! Op zich natuurlijk al een super leuke gebeurtenis, maar wat volgde vind ik minstens zo leuk. Whatsapp staat niet stil. Foto’s en linkjes gaan over en weer. Uren kletsen, fantaseren en uitdenken. Die locatie of toch die andere? DE jurk zal binnenkort tijdens een dagje uit worden gekocht. ZOOOOOO leuk. ZOOOOOOVEEL zin in. ZOOOOO spannend. Ja, ik ben dus enthousiast, dat merken jullie.

Een ander hoogtepunt was natuurlijk het tripje met mijn vriendinnen naar Sevilla, waar ik afgelopen week al over schreef. Het was heerlijk om even in 20+ graden te zijn. Genieten van de zon, zonder jas buiten lopen en een heleboel lol maken met meiden onder elkaar. Zo’n weekend waardoor je weer weken vol positieve energie zit.

Eenmaal thuis begon de werkweek weer en het weekend trapte ik af met een bezoekje met vriendlief aan Bo Saris in het Energiehuis in Dordrecht. Wat kan de vent toch zingen. Ik had hem eerder al live gezien tijdens North Sea Jazz en was toen zo enthousiast dat er wat mij betreft wel een vervolg mocht komen. Dat was een goed plan want het was een heerlijke avond. Voor herhaling vatbaar!

Zaterdag stonden the BF en ik de hele middag in de keuken want een oud collega kwam samen met haar man en dochtertje op bezoek. Ooit was zij mijn manager toen ik als 20-jarige ukkepuk stage ging lopen en zij bij het betreffende bedrijf haar eerste baan te pakken had. We hebben altijd veel contact gehouden en nu was het weer tijd voor een gezellig avondje. Ze is net een paar jaar ouder en daardoor altijd net elke keer iets verder in alles dan ik op dat moment ben. Dat is leuk, want ik merk dat ik altijd heel goed bij haar terecht kan voor advies. Vijf minuten samen en het was weer gezellig zoals altijd. Helpt het ook nog mee dat ze een leuke vent heeft en een ontzettend pienter en lief dochtertje. Ja, een fijne avond!

Zondag stond in het teken van relaxen. Huisjes kijken, lezen en natuurlijk weer een uur bellen met Nina terwijl we samen door een site met bruidsjurken en locaties scrolden… 😉 Natuurlijk was het ook tijd om eindelijk mijn Sevilla tas uit te pakken (lui, lui, lui) en blij te zijn met alle nieuwe nagellakjes en de mooie sjaal die ik daar kocht.

En toen was het weekend alweer voorbij. Maart is van start gegaan. Een maand vol leuke afspraken, ieder weekend is volgepland met leuke dingen. Vrienden komen eten, Nina komt op bezoek en natuurlijk gaan we een bruidsjurk uitzoeken. Hebben jullie ook zo ontzettend veel zin in de lente? Ik kan het serieus niet afwachten.

Fijne week allemaal!

2 reacties op “February – good vibes

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *