Oh how I love Sevilla (and my friends)

Ja hoi, ik ben dus helemaal onder de indruk van Sevilla he!? Wat een fijne stad. Prachtige gebouwen, lekker compact, leuke winkels, goede restaurants, veeeeeeel leuke mensen en dat alles in een temperatuur van zo’n 22 graden.

Hoeveel respect ik ook heb voor mensen die alleen reizen, voor mij is een tripje niet compleet zonder leuke mensen om me heen. Sterker nog, dat een trip memorabel is komt niet alleen door de bestemming, maar vooral door het reisgezelschap. En dat bleek ook deze keer weer helemaal waar.

Samen met twee vriendinnen maakte ik een paar dagen Sevilla onveilig. Vriendinnen die vriendinnen werden doordat ze jaren geleden kwamen hospiteren in het studentenhuis waar ik woonde. Met beide voelde ik direct een klik en ik wilde absoluut dat we hen zouden kiezen als nieuwe huisgenoten. We hebben onze studententijd samen doorgebracht. Feestjes, etentjes, lachen, huilen. In Sevilla kwam menig sterk (of slap) verhaal weer naar boven en met z’n drietjes in een piepklein Airbnb appartementje zorgde voor een heleboel leuke ”samenwoon herinneringen”.

Wat liep het gesmeerd, wat hebben we het leuk gehad en wat was het fijn om weer samen op pad te zijn. Niet voor een avondje, niet voor een lunch of een borrel (en daarna allemaal weer naar ons eigen huis), maar gewoon samen en dat je weet dat er morgen weer zo’n leuke dag zal komen.

Sevilla was voor ons alle drie een mooie verrassing. We vonden het een ontspannen en mooie stad en hebben een heleboel leuke tips voor jullie. Binnenkort zal ik daar een blogpost over schrijven. Voor nu gewoon wat fijne sfeerplaatjes. En een dikke kus voor die twee mooie vriendinnen van mij.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *