Afgelopen weken….

My god, twee keer zuchten en januari is alweer voorbij. Een goede eerste maand van 2015! Vandaag een kletsblogje.De afgelopen weken waren leuk! Ik begin mijn nieuwe functie steeds meer onder de knie te krijgen en dat houdt in dat ik ook beter slaap. Herkenbaar? 😉 Mijn ouders kwamen een weekendje naar Rotterdam en we trakteerden mijn mama op een 5-gangen diner bij een van mijn favo restaurants, Karakater. Ook bracht ik redelijk wat uurtjes in doe-het-zelf zaken en interieurwinkels door. Iemand in mijn omgeving heeft een huis gekocht, spannend!

Het eerst pakketje van het jaar was een giga doos met Southern Comfort supplies. Joepieeeee wat is het toch leuk om een blog te hebben die af en toe toch nog een beetje gelezen wordt. Misschien weten sommige lezers het: ik ben nogal een drankorgel. Ik zweer bij een goed glas wijn en drink daarnaast veel cocktails. Southern Comfort, wel eerder van gehoord, nooit geproefd. Drink je dat niet met cola? Volgens mijn collega die een stukje ouder is wel. Zo dronk zij het vroeger tenminste, toen het nogal hip was. Nou blijkbaar is het nu dus ook weer hét drankje, maar dan vooral met 7-up en citroen. Nou LEKKER mensen! Zoet, maar ai, wat lekker. Ik voorspel dat we het deze zomer allemaal drinken. Ja, ik doe wel mee met de hipheid.

En natuurlijk spaarde ik ook de beroemde kristalzegels. Ik heb ze op de laatst mogelijke dag ingeleverd. Typisch.

Ook bracht ik een weekendje bij Nina door. Haar nieuwe huis mensen… Hemels. Het is zo ontzettend mooi en zo fotogeniek. Het is ook echt zo’n huis dat direct goed voelt, ken je dat? Het is fijn om er te blijven slapen. Samen opstaan en koffie drinken aan hun eindeloos lange tafel met uitzicht op de tuin. Zo fijn. Oh en ze hebben een open haard. Nu wil ik ook een open haard.

Begin januari had ik, net zoals zo’n beetje heel Nederland, het idee om eens wat te doen aan mijn lovehandles. NEEEE ik ben dat niet, op die foto hier linksonder. Mocht ik willen. Ik volgde (juist, volgDE) Gigi Hadid op instagram en daardoor wil wilde ik ook zo’n lijf. Mijn god, je zou maar zo’n lijf hebben. Ik begon met gezond eten, het vermijden van koolhydraten en suiker en hield het precies 9 dagen vol. Recordje. Nu geniet ik weer van mijn 4 boterhammen tijdens de lunch, liefst van het Vlaamsch Broodhuys, met zo’n zoute korst, en heb ik Gigi ontvolgt. Toch wil ik wel graag aan mijn conditie werken. Wie weet waar ik crossfit in de buurt van Kralingen kan doen? Tips zijn zeer welkom!

Ik moet weer naar de kapper! Mijn haar groeit als een dolle. Ik knipte een foto precies zoals ik de lengte van mijn haar wil. Nu nog doen.

Ben ik de enige die koffie alleen drinkt als er melkschuim op zit? Oh beetje verwend wel :S

Bovenstaande foto’s komen trouwens allemaal van mijn instagrampagina, waar ik een steeds grotere verslaving voor opbouw, dus kom maar op met jullie leuke instagramaccounts!

Ok, nogal onsamenhangend deze blogposts, maar ik heb wel lekker getypt en jullie zijn weer op de hoogte! Hoe gaat het met jullie?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *