INTERIOR: Funda favorites

Al menig blogpost heb ik gewijd aan mijn Funda verslaving. Er gaat geen dag voorbij waarop ik Funda niet bezoek. Vroeger wilde ik makelaar worden. Nu stiekem nog steeds wel eens.

Ik heb een snoepje van een appartement en toch wil ik graag een ander huis. Ik denk dat ik zo iemand zal zijn die altijd op zoek blijft naar die speld in de hooiberg. Dat unieke huis, dat buitenkansje. Dat was met het appartement waar we nu wonen zo en ik hoop dat dit bij ons eerste koophuis ook het geval zal zijn.

Ik zoek, zoek, zoek. Bekijk, keur, vergelijk. Het is een hobby an sich want ik beperk me echt niet alleen tot mijn eigen stad maar bekijk ook plaatsen waar ik nooit terecht zal komen (maar zeg nooit nooit). Ik open Funda en spreek met mezelf af wat mijn ”opdracht” voor deze keer is. Dat kan een bepaalde plaats zijn, een oud huisje of een verbouwde villa. Een budget van een ton of juist een onbeperkt budget. Ik doe het allemaal. En omdat sommige huizen ZO, zo, zo gaaf zijn maar nog niet verkocht, plaats ik ze hier. Als interieurinspiratie voor jullie en als hulp voor de verkopers. Twee vliegen in een klap toch?


Appartement in Amsterdam Centrum. Voor de staatsloterijwinnaars onder ons.


Woonhuis in Rotterdam. Opgeknapt en nog niet bewoond. Die keuken… Dat glas in lood…


Klein maar fijn wit huisje in een van de leukste straten van Den Haag


Nog zo’n klein maar fijn huisje in Wittevrouwen Utrecht.


En vooruit dan maar, nog een klein fijntje. Wit, schattig, aan het water in Rotterdam. Volgens mij heb je in zo’n huis altijd een vakantiegevoel. Het is niet helemaal mijn smaak, maar de stijl is wel heel consequent doorgevoerd en ik ben gewoon gek op kleine huisjes. Zal wel door The Holiday komen.


Liever verhuis ik niet naar Amsterdam. Maar als ik dan toch de staatsloterij win… Deze loft mensen…. Een droom.

En tjah, nu ik bovenstaande regels terug lees, besef ik me dat het hier eigenlijk een vrije ongewone hobby betreft. Wie doet dit nog meer? Ik ben niet zo graag alleen in mijn vreemde gewoonten 😉

Een fijne dag allemaal! Ik ben vandaag vrij en ga lekker naar Utrecht om met mijn vriendinnen te lunchen. Zin in! Jullie ook een lekker lang weekend?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *