Kerstshoppen

De eerste kerstcadeautjes heb ik al binnen. Uiteraard zet ik ze niet in deze blogpost, want dan weet de hele familie al wat ze kunnen verwachten onder de boom. Laatst moest ik voor HEMA een artikel schrijven over allerlei kleine cadeautjes. Zo leuk om te doen dat ik ook een post voor mijn eigen blog heb gemaakt met een heleboel (en natuurlijk niet alleen van de HEMA) ideeën voor de kerst. Gewoon omdat ik dat zelf altijd zo lastig vind en blogs als deze in de Bijenkorf gebruik als handleiding voor mijn kerstinkopen (ja, echt waar).

Voor het familielid dat graag nieuwe dingen leert en niet alleen chicklits en romans leest. Wij zijn ons brein van Dick Swaab is een interessant boek dat je niet perse in een keer uit hoeft te lezen, maar ook prima in stukjes kan worden gelezen. Ook interessant voor mama’s in spe en mensen die met kinderen werken.

Where chefs eat kregen we van mijn zwager en schoonzus en is een schot in de roos. De makers van dit boek hebben een heleboel bekende chefs gevraagd om hun favorite restaurants te delen. Het boekt beperkt zich niet tot Nederland, maar gaat over restaurants in zo’n beetje elk werelddeel. Ideaal voor in je koffer als je op reis gaat dus.

Tjah, Primark. Wat zal ik erover zeggen. Toen Primark net voet op Nederlandse bodem zette (voor het eerst in mijn woonplaats Rdam) kocht ik er nog wel eens ondergoed, sokken en basic t-shirts, maar dat doe ik eigenlijk al jaren niet meer. Ik heb er toch geen goed gevoel bij. Het KAN niet dat deze kleding op een eerlijke manier wordt gemaakt en dan toch nog zo goedkoop is. Dus ik weiger er nog kleding te kopen. Maar schijnheilig als ik ben, kan ik de geurkaarsen gewoon NIET laten staan. Ze zijn te goed en ruiken te lekker. Vooral die met cocos is favoriet.

En dan wat favorieten van de HEMA. Bij HEMA kan je namelijk heel veel leuke kookspulletjes kopen voor heeeeeel weinig geld. Ideaal om een gezellig kookpakket samen te stellen voor je papa of iemand anders in de familie die kookgek is.

Ook van HEMA, dit heeeerlijke dekentje voor op de bank voor 2,50. Ja echt, twee euro vijftijg. Dus.

Yessssssss! Eindelijk een vervanging voor het nogal verouderde Fokke & Sukke kookboek (Op eigen benen), dat zo’n beetje elke student in de kast heeft staan. Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet van collega blogger Leonie vind ik echt een hit. Het boek moet gewoon in ieder studentenhuis staan. I-de-aal. Een perfect cadeau voor je broertje, zusje, nichtje of neefje dat gaat studeren of net studeert. Of natuurlijk voor jezelf als je nog in de pasta-pesto fase zit. Love it.

Ik presenteer u met trots: mijn nieuwe vriendje. Deze radio van Tivoli stond al heeeeeel erg lang op mijn verlanglijstje. Mijn vriend had hem vroeger altijd en ik heb toen al kunnen ervaren hoe goed deze radio is, hoe mooi ik hem vind en hoe makkelijk je hem overal mee naartoe kunt nemen. Toen ik net had besloten dat er dit jaar dan echt eentje voor in de keuken zou komen, kreeg ik hem cadeau. Ja, eerlijk is eerlijk, ik heb hem niet zelf betaald. Maar dat neemt niet weg dat ik laaaaaiend enthousiast ben over dit ding. En jullie weten denk ik ondertussen wel dat ik echt niet schrijf over iets dat ik stom vind, ook al heb ik het gratis gekregen. Deze radio is met recht het beste cadeau van 2014 en ik zou hem zo zelf kopen.

De Tivoli Audio PAL BT combineert Tivoli Audio’s bekende analoge AM/FM-tuner met Bluetooth, waardoor je alle muziek ook draadloos kan streamen. De radio is spatwaterdicht en daarom ideaal om overal mee naar toe te nemen. Zo was deze radio tijdens de vakantie die Lin en ik samen vierden de hele dag bij ons. Waar wij gingen, ging de PAL.

Zo’n beetje de enige film die ik keer op keer, op keer, op keer kan kijken. Ik vind dan ook dat hij in elk huishouden thuishoort. Maar he, dat ben ik maar he. Doe er mee wat je wil 😉

Tot slot: inpakideeën nodig? Ik was een middagje creatief bezig en maakte daarover een artikel voor de site van de HEMA.

Veel shopplezier!!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *