Hooooooooi – nieuwtjestijd

Fashionista Magazine

Ja hoooooi! Tijd voor een update!

Goh, waar zal ik eens beginnen. Bij mijn werkweek die afgelopen week 6 dagen duurde ipv 5? Bij de stapel was NAAST de wasmand? Bij alle mailtjes waar ik nog op moet reageren? Nee. Dat doe ik lekker niet (of eigenlijk wel omdat ik het zojuist op heb geschreven :P).

Ik begin bij de inspiratie die ik maandag op twitter kreeg van @degroenemeisjes. Want die gezellige groene meiden riepen op twitter op tot het meedoen aan de #stressvrijeweek. Goh, best een puik plan vond ik. En nu ben ik dus al vier dagen heel bewust bezig alle stress opzij te zetten. Als ik denk, voel of zeg dat ik stress heb probeer ik dat direct om te buigen tot een positieve gedachte. Ik weet niet hoe lang ik het vol ga houden, maar voor nu voelt het verdomd lekker.

En omdat ik nu in die lekker positieve flow zit heb ik zowaar even tijd gevonden voor het tikken van een blogje (of twee, of drie). Wat nou ”ik ben zo druk”? Dat doe ik mezelf toch echt aan. Deze week, en hopelijk de komende weken ook, sta ik stil bij de leuke, positieve dingen. Zal ik ze even noemen?

– Ik eet de hele dag door pepernoten en I’m lovin it

– Afgelopen maand kwam Fashionista Magazine uit met daarin een hele bladzijde van mijn hand. Of nouja, de foto’s heb ik gemaakt. De tekst leverde ik ook aan maar die werd hier en daar wat herschreven zodat het een 16-jarige meer aanspreekt. Ik denk dat ik toch een beetje buiten de doelgroep val 😛 Maar trots ben ik wel hoor!

– Een ander tijdschrift benaderde me afgelopen week voor een stukje in een nieuwe uitgave. Jeah. Nice!

– We hebben een nieuwe auto gekocht en het is een automaat. Dat houdt in dat er geen weg meer terug is. Ik heb zowaar al een stukje gereden. Schouderklopje voor mezelf. Zijn jullie trots op me?

– Ik krijg een nieuwe functie bij het bedrijf waar ik werk. Vanaf december ga een stapje hogerop en ik heb er super veel zin in.

– We hadden bijna een huis gekocht. Toch maar niet gedaan. Voelde wel heel echt. Hoezo ”ik vind volwassen worden eng”?

– Mijn lieve lieve lieve lieve papa wordt vrijdag 60 jaar. Ik heb een dag vrij genomen, gewoon omdat het kan. Ik ga hem in de watten leggen. Want ik ben heel erg trots op mijn papa.

– Voor zijn verjaardag moet ik afreizen naar Twente. Ik heb een afspraak bij mijn favo kapper om mijn lange lokken af te laten knippen en plak er ook nog maar even een afspraak bij de tandarts achter aan. En dat laatste vind ik helemaaaaal niet eng hoor #stressvrijeweek #stressvrijeweek #stressvrijeweek

– Twee weken daarna ben ik op vrijdag weer vrij, mijn broertje legt dan de eed af, waarna hij officieel arts is. Mijn kleine broertje, die dus officieel qua lengte maar ook qua levenservaring niet meer klein kan worden genoemd. Trots. Heel erg trots.

– Vorige week was ik bij een lezing van Bas Haring, een filosoof. Ik kwam tot de conclusie dat slimme mannen woest aantrekkelijk zijn. Ook al zijn ze niet bijzonder knap.

– Terwijl ik dit aan het typen ben bedenk ik me wat voor een fijn gevoel schrijven me geeft en dat ik het vaker moet doen. Er tijd voor vrij moet maken. Net zoals met zoveel dingen in het leven.

– Iemand in mijn omgeving heeft een dochtertje en nu is ze zwanger van een jongentje. En dat vind ik gewoon zo gaaf.

– Nina gaat dan wel haar geweldige huis achter zich laten. Ze heeft wel mooi even een nieuw huis met een nog mooiere keuken gefixed. Kan dat? Ik hoor het je denken. Ja dat kan. Foto vier van onderstaande collage mensen. MOOOOOI he?!

– Ik heb een nieuwe favo website.

– Volgend weekend ga ik wederom het hele weekend in Amsterdam vertoeven. Ik zie weer veel van mijn lieve vrienden die Rotterdam achter zich hebben gelaten. Ga van etentje, naar ontbijt, naar lunch, naar borrel. Drink dan ook vast weer te veel wijn en op zondag ben ik kapoet. Ik ga genieten van Amterdam en ben daara weer heel blij als ik weer thuis in Rotterdam ben. Gotta love them both.

– Ondanks alle nare en vervelende dingen die het afgelopen jaar zijn gebeurd (en geloof me, die zijn er geweest en niet zo’n beetje ook) ben kan ik oprecht heel erg blij zijn en gelukkig worden van alle mooie dingen die ik zojuist heb opgeschreven.

– Ik heb foundation in mijn nieuwe, nogal dure kasjmir vest gesmeerd. In plaats van schreeuwen en stampen dacht ik: ”shit happens”. En toen was ik verbaasd over mezelf.

– Ik hoop dat het binnenkort gaat sneeuwen. Alleen van de gedachte word ik al blij.

Hoe gaat het met jullie? Allemaal lekker aan het genieten van het herfstweertje, of slaan de winterblues al toe?

One thought on “Hooooooooi – nieuwtjestijd

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *