MY HOME: new interior stuff

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een update heb geplaatst over mijn eigen interieur. Of het door onze verhuisdrang komt of door het feit dat we eigenlijk heel tevreden zijn over hoe ons huis nu is ingercht weet ik niet, maar dat het lang geleden is (februari!), is zeker. Tijd voor een update!


Onze inrichting is eigenlijk gewoon af. Tuurlijk dromen we over een nieuwe eettafel en over dat geweldige maar onbetaalbare vintage vloerkleed, maar als je naar het grote geheel klijkt zijn we heel tevreden. Ik merk dan ook dat ik niet zo heel vaak meer iets voor in huis koop. Het wachten is gewoon echt op en huis met iets meer ruimte en dan kan ik weer echt losgaan op mijn inrichting.

Toch zijn er de afgelopen maanden een aantal dingetjes bijgekomen. Teneerste kreeg ik een heel leuk pakket van het schoonzusje van een goede vriend en tevens de dame met wie ik een paar jaar geleden een week lang het Thaise eilandje Koh Phi Phi onveilig maakte.

Josephine woont met haar lover (tevens een oude bekende) in Berlijn en runt samen met haar moeder een super leuke webshop op het gebied van home & interior. Oh en ze heeft ook een hele leuke blog en schrijft voor de site van LINDA. Maar goed, even terug naar het interieur. Het beige met blauwe kussen ligt perfect in mijn witte stoel, de bamboo vaasjes staan heel mooi in mijn witte vensterbank en onder de witte (megaaaaa zachte) deken heb ik al wat heel wat uurtjes doorgebracht.

En dan mijn Balinese souvenier. Nooit gedacht dat ie heel zou blijven in mijn koffer, maar het was het risico waard, omdat ik er omgerekend 6 euro voor heb betaald. Dat glazen ”ding” (hoe noem je zoiets eigenlijk?) kocht ik in Seminyak bij Carga. Voor nu heb ik besloten er waxinelichtjes in te zetten, maar ik kan me ook voorstellen dat je er bijvoorbeeld twee grote kaarsen, of wat plantjes inzet. Ben er helemaal happy mee! Koopje toch? Ook de witte kandelaar op de foto hierboven is nieuw. Het was een cadeautje van mijn ouders, hoe lief.

Trouwens, nu we het toch over Bali hebben, ik ben daar in veel mooie interieurwinkels geweest. Vinden jullie het leuk als ik deze meeneem in de Bali travel guide? Of is dat niet boeiend?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *