PERSONAL: gedachten van een 27-jarige

Ik geef toe, het idee voor de blogpost is volledig gepikt. En eigenlijk bedenk ik altijd zelf mijn onderwerpen, maar deze vond ik te leuk om te laten gaan. Alle credits gaan naar de mooie Joy van Just Like Sushi. Haar site rocks. Haar foto’s zijn hemels en haar filmpjes idem.

1. Shit, al een week de stofzuiger niet aangeraakt. 
Ik voel me vaak, oh zo vaak, een slechte huisvrouw.

2. Ben ik er al aan toe om moeder te worden?
Er zijn heel veel eind twintigers/begin dertigers aan wie deze vraag vaak wordt gesteld of die de vraag aan zichzelf stellen. Doodeng vind ik het. Het idee alleen al… Help!

3. Ga ik me ooit comfortabel voelen als ik in een auto zit/rijd
Oke, ik geef het na al die jaren bloggen dan maar eerlijk toe. Ik haat auto’s. Bij anderen in de auto vind ik eng, maar zelf rijden helemaal. Ik rijd zo’n 1 tot 2 keer per jaar en krijg al een paniekaanval als ik er aan denk dat ik over een uur in een auto zou moeten stappen. Ik wil zooooo graag autorijden. Niet meer afhankelijk zijn van anderen, het OV, mijn benen en de fiets. Wie heeft dit ook gehad en is nu een scheurmonster? Ik wil ZO graag… 🙁

4. Misschien moet ik morgen proberen niet op mijn zij te slapen. De streepjes tussen mijn boobs blijven steeds langer zitten.
You feel me?

5. Is het te vroeg voor wijn?
Dus.

6. Krijg ik ooit die inloopkast?
Deze snappen jullie wel. Geen uitleg nodig denk ik. Same voor nummer 7.

7. En die designer bag.

8. Moet ik mijn haren al verven? Dat uittrekken van grijze haren wordt nu wel erg tijdrovend.
Dus dat.

9. Nog 2,5 jaar en dan ben ik 30
Auw.

10. Ik moet voor mijn 30e leren hoe je een knoop aanzet en een gescheurd naadje in een blouse maakt.
Schaam, schaam voor het feit dat ik het nog steeds niet kan.

11.  Wil ik trouwen? 
Overal om me heen gaan mensen trouwen. Ooit wil ik wel trouwen. Maar het voelt zo volwassen. Maar Jolien, je bent toch ook een volwassen vrouw? Hell no.

12. Shit. Alweer niet gekookt vanavond.

13. Gaan we in 2015 dan eindelijk ons eerste huis kopen?
Wel, niet, wel, niet, wel, niet, wel…. Benieuwd hoe dit gaat lopen.

14. Jolien. Niet iedereen hoeft jou aardig te vinden.

15. Vandaag ga je naar de sportschool. Vandaag ja. Oke, morgen dan.

16. MIJN SALARIS IS NIET GESTORT!!!?!?!?!
Natuurlijk is dit altijd wel het geval. Ik heb namelijk een baas die hier nooit te laat mee is. Maar het is toch fijner om haar de schuld te geven in plaats van mijn eigen uitgavenpatroon.

17. Ik herhaal het nog een keer: is het te vroeg voor wijn?

18. Zevenentwintig en verliefd op een fictief persoon. Correctie: een vampier.
I blame The Vampire Diaries.

19. En nog steeds een girl crush op Lauren Conrad. Gaat het ooit over?

20. Damn, 27. Mooie leeftijd man. Ik mag meedoen met de grote mensen maar kan nog steeds een kort rokje dragen en naar Pretty Little Liars kijken zonder dat ik me hoef te schamen. Ik hoef me nog niet ECHT druk te maken over later, verdien mijn eigen geld, maak lol, reis, lach en ik heb nog een heel leven voor me. Pretty good toch?

En nu jullie 😉

 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *