TRAVEL: Bali Snapshots #2

In Nederland breekt de ochtend nu aan, mijn ochtend zit er alweer op. Ik zal voor jullie schetsen hoe mijn ochtenden verlopen. Een kleine waarschuwing, het kan zijn dat je het irritant vindt, aangezien het in Nederland nog steeds rotweer is (als ik me het goed heb laten vertellen).

We slapen uit en als we wakker worden zwem ik eerst mijn dagelijkse 25 baandjes in ons eigen zwembad. Het ontbijt wordt in de woonkamer van onze villa klaargezet, terwijl ik nog in het zwembad lig. Tafel wordt gedekt, alles erop en eraan en wij kunnen zo aanschuiven.

Na het ontbijt drijf ik een half uurtje op mijn luchtbedje in het zwembad en nu lig ik onder een parasol een blogje te tikken. Hoe luxe wil je het hebben. Ik heb me de afgelopen dag al een paar keer in mijn arm moeten knijpen. Ja, zoals ik er nu bij lig, daar had ik een paar jaar geleden alleen maar van kunnen dromen.

Straks gaan we bedenken of we lunch willen laten bezorgen, of dat we zin hebben om ergens aan het strand een salade te eten. Daarna weer lekker het zwembad in en aan het eind van de middag voor een cocktail naar een van de honderd leuke tentjes die Seminyak rijk is. Soms nog even winkelen, want in Seminyak heb je om de 50 meter een fijne interieurwinkel. Daarna uit eten. Voor nog geen 20 euro in totaal eten we vaak twee gangen en nemen we een stuk chocoladetaart of cheese cake mee naar ”ons” huisje. Om deze vervolgens in ons gigantische bed op te eten terwijl we een film kijken op een van de Amerikaanse filmkanalen.

En morgen? Gewoon alles nog een keer.

2 reacties op “TRAVEL: Bali Snapshots #2

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *