TRAVEL: Bali Snapshots #1

Van te voren wist ik niet of ik vanaf Bali zou gaan bloggen. Nu ik aan het einde van deze mooie reis ben aanbeland en de komende zes dagen in hetzelfde hotel met goed werkend internet zit, voelde ik toch de drang om alvast iets met jullie te delen.

Want oh boy, wat heb ik het naar mijn zin. Ik was vergeten hoe fijn Bali is. De geuren. De mensen. Het eten. Wat is het toch jammer dat het zo’n roteind reizen is, anders zou je me hier veel vaker vinden. Want ver reizen, dat is het. Een vlucht van Amsterdam naar Maleisië, overstappen op Kuala Lumpur en daarna nog een vlucht naar Denpasar. Je bent gewoon freakin lang onderweg. Maar eenmaal daar… ben je alles zo weer vergeten, kijk maar:

Mijn vakantie hier heeft ervoor gezorgd dat ik weer uitgerust ben. Dat ik over de moeilijke dingen die dit jaar zijn gebeurd beter kan nadenken. Dat ik weer vol met nieuwe zin en energie terug ga naar Nederland. Dat het me niet uitmaakt dat ik daar direct mijn herfstkloffie weer aan moet omdat het weer zo slecht is. Maar nu eerst… nog zes volle dagen genieten van de Balinese zon. Stay tuned voor nog meer Bali updates. Voor de liefhebbers van zonnige foto’s, ik instagram iedere dag!

Hoe gaat het met jullie? Is het herfstweer echt zo erg? Tot snel lieve lezers!

 

P.s Een hele dikke kus en knuffel voor jullie, opa en oma. Ik mis jullie. Tot snel!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *