GADGET: mijn nieuwe vriendje

Vlak voor ik naar La Palma vertrok kreeg ik een nieuwe Acer tablet. Eentje die goed te betalen is (wat zijn die Ipads toch belachelijk duur) en er mooi uitziet. Dat zijn voor mij altijd belangrijke punten, want ik blijf een meisje dat visueel is ingesteld. Uiteraard is de kwaliteit ook belangrijk, maar he, dat zal vast wel goed zitten, denk ik altijd maar weer.

En of dat goed zit. Dolblij ben ik met dat nieuwe ding. Ik sleep hem sinds de dag dat ik hem kreeg elke dag in mijn tas overal mee naartoe. Ik heb er een aantal boeken en de eerste twee seizoenen van Devious Maids opgezet. In het vliegtuig keek ik vijf afleveringen achter elkaar en op La Palma las ik er al mijn boeken op. Ook buiten met het daglicht ging dat helemaal prima, alleen in de hele felle zon kon ik het niet goed zien. Het geluid is goed en als hij helemaal opgeladen is gaat de batterij lang mee.

Nadeel is dat het beeld minder scherp is dan op de Ipad, maar is zit ook zo’n 400 euro prijsverschil in, dus dat mag je niet met elkaar vergelijken vind ik. Groot voordeel is dat je er veel filmpjes mee kunt afspelen die ik op de Ipad echt niet afgespeeld krijg (zou het iets met Flash te maken hebben?).

Deze Acer Iconia Tablet A1-830 koop je voor ongeveer 140 euro. Op Tweakers vind je een overzicht van alle aanbieders, met reviews van consumenten.

Ja, ik heb er echt een nieuw vriendje bij. En dat zeg ik absoluut niet omdat ik hem gekregen heb. Het is gewoon een goed ding met een nog betere prijs kwaliteit verhouding.

Dit artikel bevat een product dat ik heb gekregen. Ik heb geen andere vorm van betaling voor dit artikel ontvangen.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *