TRAVEL: La Palma here we come!

Wie in het begintijdperk van mijn blog ooit tegen me had verteld dat ik door het bloggen echte nieuwe vriendinnen zou maken en dat ik vervolgens met hen op reis zou mogen had ik zwaar voor gek verklaard. Vriendinnen maken via het internet, ik geloofde er nooit zo in. En op vakantie omdat je er stukjes over schrijft? Dat bestond toen nog helemaal niet.

Ondertussen zijn we bijna vier jaar verder en mag ik naast mijn blogvriendschap met Marlous de Rotterdamse meiden Marieke en Lindsey echte vriendinnen noemen (waar het ooit begon). Op verjaardagen staan ze gezellig tussen mijn niet bloggende vriendinnen en we hebben samen een whatsappgroep waarin we op de hoogte blijven van elkaars ups en downs.

Met pijn in mijn hart was het, dat ik die twee samen naar Italie op persreis zag gaan. Ik was zelf net twee dagen terug uit Italie en kon het mijn baas niet aandoen 😉 Via instagram en whatsapp zag ik alle mooie foto’s en het heerlijke eten voorbij komen. Ik dacht dat ik het rot zou vinden, maar niets was minder waar. Wat gunde ik het die twee om lekker samen weg te zijn. Een nieuw land en nieuwe steden te ontdekken.

Nu ga ik met Lin op ontdekkingspad. Als jullie dit lezen zijn wij onderweg (via Eliza was here) naar La Palma. We gaan het eiland ontdekken en ervaren hoe het is om met Eliza op vakantie te gaan. Dit laatste staat al langere tijd op mijn wensenlijstje. De organisatie wordt steeds populairder ik wil aan mijn lezers graag (eerlijk) verslag uitbrengen van mijn ervaringen.

Lin en ik slapen in twee verschillende Eliza accommodaties, Finca La Camuesa en Puro Atlantica. We hebben onze koffers volgegooid met boeken, jurkjes (ik heb nog even snel geshopt zoals je op de foto’s kunt zien) en onze laptops en camera’s om verslag uit te brengen aan jullie.

En man, wat verheug ik me daar toch op. Ik verheug me op de wijntjes aan het zwembad, de lange gesprekken of juist lekker stil zijn en genieten van de rust. Ik verheug me op samen gillen in de auto omdat we rijden in het buitenland eng vinden en ik verheug me op samen koken. Ik verheug me er op om elkaar nog beter te leren kennen. Ja, La Palma, kom maar op!

Tot snel heel snel lieve lezers!!

Edit: deze post schreef ik afgelopen weekend. Me nog niet bewust van hoe goed Lin en ik elkaar eigenlijk al kennen. Want jawel, Lin plaatste gisteren deze blogpost. Volgens mij verheugt zij zich op dezelfde dingen als ik 😉

 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *