INTERIOR: gluren bij de buren – Part 2

Een tijdje geleden schreef ik over mijn fundaverslaving en over onze verhuisplannen richting Den Haag. Nou daar ben ik niet meer zo zeker over. Den Haag is nog wel een optie, maar dat is in Rotterdam blijven toch eigenlijk ook.

Ik vind Den Haag prachtig en het is een hele fijne stad, maar mijn hart ligt nog steeds in Rotterdam. Het Rotterdam dat met de dag leuker wordt. Manhattan aan de Maas.

Op dit moment beperkt mijn funda speurtocht zich dus niet tot Den Haag, maar ook Rotterdam pluis ik helemaal uit. En ach, als we dan toch bezig zijn kunnen we net zo goed even kijken wat er allemaal te koop is in Utrecht en Amsterdam 😉

Jullie snappen het jongens, die verhuizing gaat voorlopig nog niet plaatsvinden. Eerst maar eens bedenken wat we nou ECHT willen. Ondertussen wordt mijn fundaverslaving alleen maar erger. Want zeg nou zelf, hoe leuk is gluren bij de buren?

* alle foto’s via Funda.nl

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *