TRAVEL: from Asia with love

Yessss, deze zomer gaan we weer naar Azië! Ik heb er nu al ZO ontzettend veel zin in.

De afgelopen weken krijg ik weer veel mailtjes met vragen over voornamelijk Thailand. Met de zomer in aantocht zijn veel mensen hun vakantie aan het voorbereiden. Goh, wat een geluk dat ik voornamelijk over Thailand al HEUL veel heb geschreven. In 2012 maakte ik de Thailand Travel Guide, gevold door een artikel in 2013 waarin ik zoveel mogelijk van jullie vragen heb beantwoord. Voor alle Thailand gerelateerde tips kan je dus daar terecht!

Al klikkend door mijn oude foto’s van Azië komt dat heerlijke gevoel weer boven. Ik ruik de Pad Thai. Ik hoor de zee. Ik hoor de ontspannende muziek en proef al dat lekkere eten. Ik zie de glimlach van de lieve mensen en voel de wind door mijn haren als ik op een scooter zit. Azië is fijn en ik kan niet wachten om weer voet op (zuidoost) Aziatische bodem te zetten.

Ondertussen droom ik, kijkend naar mijn foto’s, weer even verder. Jullie fijne zomerplannen?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *