LIFESTYLE: de perfecte agenda

Een tijdje geleden ontving ik deze agenda. Meestal verwerk ik de leuke dingen die ik per post heb gekregen in mijn weekoverzicht, maar deze keer is het een hele blogpost waard. Waarom in hemelsnaam? Lees verder en you will see!

Tja, waar zal ik beginnen? Met vertellen dat deze agenda het perfecte formaat heeft? Dat de bladzijden niet te groot en niet te klein zijn? Niet te dik en niet te dun. Dat het echt I-DE-AAL is dat er zoveel opbergvakjes in deze agenda zitten? Want kijk… ik ben dus zo’n type dat altijd haar bonnetjes en belangrijke papiertjes kwijtraakt. Als ik aan het eind van de maand mijn onkosten wil declareren zijn mijn bonnetjes nergens te bekennen. Boos op mezelf, elke keer weer. Want he, als je al die tientjes van het hele jaar bij elkaar optelt.. ja, dat tikt wel aan.

Sinds de komst van de Storage.it agenda ben ik nog geen bonnetje kwijtgeraakt. Geen visitekaartje raakte zoek en ik kon altijd mijn eigen visitekaartjes geven na een afspraak, zonder dat ik moest zeggen: “Nou zeg, wat stom nou. Ik heb mijn visitekaartjes aaaaaaltijd bij me, maar juist nu vergeet ik ze!” 

En ja, je ziet het goed. De kaft van de agenda bevit een rits, waardoor je al je spullen kan bewaren. Voor mij de uitkomst voor mijn telefoon die ik altijd laat rondslingeren.

Niet alleen de vakjes van de agenda zijn reuze handig. De indeling van de agenda zelf ook. Hij telt 16 maanden (!), heeft weekschema’s en maandoverzichten. En nu komt het mooiste van alles voor de reizigers onder ons: de agenda bevat metrokaartjes van alle grote wereldsteden en informatie over valuta en klimaat. Love it. Echt.. Love it.

Mijn Storage.it agenda komt via opschrijfboekjes.nl, een site waar je ook heel veel andere leuke dingen als notebooks, journals en schriftjes vindt. Mocht je nog een nieuwe agenda nodig hebben dan is de Storage.it agenda op deze site in de Sale te koop voor 14,95. Er bestaan ook notebooks van dit merk voor ongeveer een tientje.

 

 

* Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Ik heb geen andere betaling ontvangen voor deze blogpost

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *