Lente in de lucht!

Even een teken van leven. Ja, ik leef nog hoor! Lief, jullie berichtjes! Voor vriendinnen is een stilte op mijn blog altijd een teken om eens even te checken of alles wel goed met me gaat haha. Het gaat goed hoor! Zoals het in ieder mensenleven voorkomt, had ik even twee mindere weken. Nog steeds is het een bewuste keuze om dan niet te bloggen. Ik wil mijn blog vrolijk en positief houden. Begrafenissen en doktersbezoekjes horen daar niet bij. Als je druk bent met je werk en je hebt veel aan je hoofd, kom je vaak niet toe aan je hobby, voor mij dus mijn blog. Maar ik ben er weer 😉 Vrolijke, happy Jolien die blij is dat de lente eindelijk in aantocht is!

Heerlijk dat zonnetje, wakker worden van de vogels en op de fiets naar mijn werk zonder dat ik een muts op moet. En mensen, wat ben ik toch gek op Rotterdam. Man, deze stad is toch zo fijn. Rotterdam bruist, borrelt en ontwikkelt zich als nooit te voren. Ik kan me nu alweer verheugen op de avondjes aan de Kralingse Plas. Met volle boodschappentassen en vriendinnen kletsen tot de zon ondergaat.

Mijn foto’s van de afgelopen weken zijn dan ook verdacht zomers. In mijn huis is meer licht dan ik in maanden heb gezien. Zelfs zonder filter worden mijn iphone foto’s mooi. Ik heb weer zin in hardlopen en koken gaat ook weer met plezier. Komt allemaal door het zonnetje! Over koken gesproken, jullie hebben Nina allemaal erg verrast door haar te volgen op instagram. Ik deed een oproepje dat je “In de keuken van Nina” nu ook op instagram kunt volgen voor foodinspiratie. Bij elke 10 nieuwe volgers kreeg ik een enthousiast appje van haar. Ze had binnen een dag 100 nieuwe volgers, jullie zijn the best mensen. THE BEST.

Oh en wat ik er van vind dat Leo weeeeer geen Oscar heeft gewonnen? Huilen met de pet op. Stomme Oscars.

Volgens mij heb ik in tijden niet zo’n onsamenhangende post geschreven, maar ach, ik had gewoon even zin om tegen jullie te kletsen en te vertellen dat alles goed gaat.

Hoe gaat het met jullie? Ook zoveel zin in de lente?

 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *