The Leo (film) crush – alle films op een rijtje

Leo, Leo, Leo. Wat speel je toch elke keer weer in goede films. Sublieme rollen zet je neer. Of zijn die films gewoon goed omdat jij er in te zien bent. Leo, wat ben je mooi. Nog steeds, na al die jaren. Je wordt er eigenlijk alleen maar knapper op. Leo, ik snap wel dat je elke maand een ander famous model aan je arm hebt. Zou ik ook doen als ik jou was. Groot gelijk heb je. Go for it.

Ik heb mijn liefde voor Leonardo DiCaprio nooit op mijn blog gedeeld geloof ik. En nee, ik ben natuurlijk niet echt verliefd. Al was ik dat ooit wel hoor. Als 12-jarig meisje. Kriebels in mijn buik en alles. Ik kon (kan) letterlijk elke zin in de film Titanic meekletsen. Zo vaak heb ik die film gezien.

Op mijn kamer hing een ingelijste foto van Leo, formaatje deur. Ooit van mijn grote nicht gekregen die volgens mij al snel op zo’n groot hoofd was uitgekeken. Ik niet, hij hing er tot ver in mijn pubertijd tot mijn toenmalige vriendje opperde dat Leo toch echt wel een keer van de muur mocht. Met pijn in mijn hart mensen, met pijn in mijn hart. Ik had toen al met heel veel tegenzin de plaatjes van Leo die ik naast mijn bed op de muur had geplakt verwijderd aangezien het voor een vriendje natuurlijk niet heel tof is als ie tegen het hoofd van Leo aankijkt, liggend op het bed van je vriendinnetje (mam, sorry voor de details, sorry).

Ik ben niet het type dat ergens een obsessie voor kan ontwikkelen. Ik volg niet alles wat Leo doet. Ik weet niet wanneer hij jarig is of hoe oud hij nou eigenlijk precies is. Ik weet niet waar hij woont en of hij op dit moment vrijgezel of bezet is. Wat ik wel weet, is dat ik elke nieuwe film van hem moet zien. Zo snel mogelijk. Niet alleen vanwege Leo, maar gewoon omdat elke film waar hij in speelt zo retegoed is. Ik kan bijna geen uitzondering bedenken.

Alle films van Leo voor jullie op een rijtje. Oh boy wat zitten hier veel toppers tussen. Nog niet allemaal gekeken? Gaat dat zien. Gaat dat zien!

 • The Wolf of Wall Street  (2013)
 • The Great Gatsby  (2013)
 • Django Unchained (2012)
 • J. Edgar – (2011)
 • Inception (2010)
 • Shutter Island (2010)
 • Revolutionary Road (2008)
 • Body of Lies (2008)
 • Blood Diamond (2006)
 • The Departed (2006)
 • The Aviator  (2004)
 • Catch Me If You Can (2002)
 • Gangs of New York (2002)
 • Don’s Plum – Derek (2001)
 • The Beach – Richard (2000)
 • Celebrity – Brandon Darrow (1998)
 • The Man in the Iron Mask (1998)
 • Titanic  (1997)
 • Marvin’s Room (1996)
 • Romeo + Juliet (1996)

Leo, zucht…. Who’s with me girls? 😉

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *