INTERIOR: Home Sweet Home

Die funda verslaving van mij zorgt er maar mooi voor dat ik er soms helemaal niet meer bij stil sta hoe fijn het huis is waar we nu in wonen. Een fijne buurt, een huis uit begin 1900, oude details maar met de luxe van een nieuwe badkamer, keuken, muren en vloeren. We waren de eerste bewoners sinds de opknapbeurt en we hebben geen boven- en onderburen. Hoe luxe wil je het hebben in je eerste echte eigen appartement.

Van mijn studentkamer naar ons paleisje voelde als een lot uit de loterij en nu ik veel naar andere huizen kijk besef ik me nog maar eens hoe waar dat eigenlijk is. We hebben zoveel mazzel gehad met dit huis. Ik denk dat als de dag aanbreekt om te gaan verhuizen (voorlopig nog niet in zicht) ik de hele boel bij elkaar jank. In dit huis hebben we binnen 2,5 jaar al zoveel meegemaakt.

Deze week hoef ik niet veel te werken en ik vond het tijd om dat blije, happy gevoel weer terug te krijgen. Schoonmaken, bloemen in een vaas, boekenkast uitruimen, meubelen verplaatsen, geurkaarsen aan. Ja wat heb ik toch ontzettend veel geluk dat ik hier mag wonen.

Hoe zit dat bij jullie? Hebben jullie vaak de drang om een nieuw huis te zoeken? Om iets te vinden dat je weer helemaal opnieuw mag inrichten. Dat je weer met een doel naar IKEA kunt? Of ben ik de enige met deze kriebels?

One thought on “INTERIOR: Home Sweet Home

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *