Week 7 – 2014

Het is maandagochtend 10:00 uur. Ik heb net heerlijk uitgeslapen en begin nu aan een dagje bloggen. Eerst het weekoverzicht maken en online zetten en daarna alle achterstallige mail wegwerken. Er zitten al veel leuke nieuwe dingen in mijn hoofd om over te bloggen. Ja, ik ben lekker een dagje vrij en daar ga ik eens even goed gebruik van maken.

Ik zit nog na te genieten van afgelopen weekend, waarin ik samen met mijn vriend en Nina en haar vriend een weekendje naar Oostende ging. Tot diep in de nacht gekletst met te veel wijn, de volgende ochtend uitwaaien op het strand en natuurlijk mochten de mosselen met friet niet ontbreken. Wat was het fijn.

Binnenkort zal er een uitgebreid verslag online staan over Oostende. Voor nu moeten jullie het even doen met deze foto’s 😉 Wat ik verder deed afgelopen week? Niet veel noemenswaardige dingen. Vooral heel veel gewerkt (daarom weinig updates) en slecht gegeten. Even geen mooie foodpics dus…

Komende week werk ik maar 2,5 dag. Voor de rest ben ik lekker vrij. Fijn he?

Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *