BLOG EVENT: Ibis Zaandam #ibisbudgetfun

Op een aantal blogs al voorbij gekomen, maar ik wilde even wachten op bovenstaande foto. Grappig he? Afgelopen weekend was ik uitgenodigd voor een bloggersuitje door het nieuwe Ibis hotel in Zaandam. Even lekker in de watten worden gelegd en een nachtje in een nieuw hotel slapen met medebloggers, daar zeg ik geen nee tegen.Direct na werktijd sprong ik in de trein (1,5 uur treinen is alleen leuk als je weet dat je iets leuk gaat doen) en om 21:00 kwam ik aan op het station, waar ik heel luxe met een auto werd opgepikt om naar het hotel te worden gebracht.

Het Ibis hotel in Zaandam is pas een paar maanden open maar loopt erg goed. Die avond waren alle 93 kamers volgeboekt. Eenmaal binnen zaten er al een heleboel andere bloggers te wachten en de informele borrel kon van start gaan. Ik vond het erg leuk om te merken hoe relaxed de sfeer in dit hotel is. Geen poeha, maar gewoon een fris hotel met veel verschillende type gasten (groepjes vrienden, ouders met kinderen, toeristen, zakenmensen etc.) en een hele fijne vibe. Terwijl wij aan de borrel zaten at verderop een jongen zijn zelf meegebrachte eten en zat naast ons een stelletje te kletsen met een kop thee. De lobby heeft geen bar, maar er staan automaten voor snacks en drinken en er is een magnetron om eten in op te warmen. Ideaal toch? De sfeer is informeel en ongedwongen. Love it.

We kletsten tot na middernacht en uiteindelijk dook ik moe maar voldaan in het lekkere ”Sweet Bed” op mijn zeer schone en lichte kamer. Fijn detail is dat ik de hele nacht geen last heb gehad van lawaai, iets wat me in budget hotels vaak stoort. In dit hotel heb ik geen buurvrouw of bovenbuurman gehoord. Heerlijk.

Om 09:00 was het tijd voor het ontbijtbuffet. HALLO?! Vers gebakken croissants en gekookte eitjes bij een ontbijtbuffet in een budgethotel? Nog niet eerder meegemaakt. Dikke, dikke plus vond ik dit ontbijtbuffet, helemaal als je bedenkt dat je al een kamer boekt vanaf 39 euro.

Wij gingen na het ontbijt shoppen in Zaandam, maar dit hotel is ook zeker een optie voor een bezoek aan Amsterdam. Heb je weinig te besteden, maar wil je wel een dagje naar Amsterdam? Je bent binnen een kwartier met de trein van Zaandam in Amsterdam.

Er werd flink geshopt, want we hadden allemaal een giftcard gekregen en na het shoppen genoten we van een high tea in het hotel, gevolgd door een photoshoot. Ooooh ik moet toch zo wennen als ik mezelf op de foto zie met dat korte haar…!

Aan het eind van de dag stapten we allemaal weer in de trein huiswaarts. Een leuke ervaring rijker en lieve mensen (thanks Petra, Micha en Martijn!) en medebloggers ontmoet. Oh wat is het toch fijn om blogger te zijn 😉

De andere bloggers schreven ook over dit weekend en Serena van Beautylab maakte een vlog waar je mij ook nog in voorbij ziet komen: Angela, buddy Marieke, (super leuk dat ze er ook was en oh boy wat is ze goed bezig met foto’s maken. Een deel van de foto’s in deze post zijn door haar geschoten! Big thank you!) Chloe, Fleur, Laura, Lindsey, Lisanne, Tara & Larissa, Marloes (die de foto hierboven van Marieke en mij op het bankje maakte), Tineke en de vlog van Serena.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *