INTERIOR & TRAVEL: budget shopping

Dit weekend was ik op een leuk bloggersevent in Zaandam (daarover later meer). Onderdeel van dit event was een bezoekje aan Primark. Ja, die winkel waar ik mezelf elke keer weer vervloek. Waarom wilde ik hier ook alweer naartoe? Zo druk en zo groot en wat er te koop is valt me altijd tegen. Ik ben nu tot de conslusie gekomen dat ik gewoon altijd de verkeerde Primark heb bezocht, want die in Zaamdam is ruim, niet overvol en ik heb zowaar veel leuke dingen gescoord. Daarom vandaag een interieur en reis-shoplog 🙂

Hoe handig zijn deze zakjes? Ze laten (als het goed is) geen water door en zijn dus ideaal voor in je strandtas en om je natte badkleding in te stoppen op vakantie. Niks zo vervelend als een halfnatte tas door een vochtige bikini. Set van drie tasjes: 6,-

Ook zo verdomde handig is het zakje met inhoud op de foto hieronder. Ik reis heel vaak met alleen handbabage en vind het super fijn als ik gewoon mijn eigen shampoo, zonnebrand etc. mee kan nemen. Daar is dit budgetsetje van 1,50,- echt ideaal voor.

En dan de nieuwe kaarsen. Ik had deze nog niet eerder bij Primark gespot. De kaarsen waar ik eerder over schreef waren nergens meer te vinden. Maar deze nieuwe versies zijn ook zeker niet verkeerd. Er stonden een heleboel verschillende geuren, potjes en kleuren. Ik heb de geuren die ik het lekkerst vond eruit gepikt. Leuk detail dat ze een beetje een Aziatisch uiterlijk hebben, I like!!

Favoriet? Sweet Vanilla & Coconot. De kaarsen in glas zijn 3 euro, de kaarsen in blik 4 euro. Bij de kassa stonden kaarsen in klein formaat voor 1 euro. Lekker low budget dus.

Tot slot dit schattige kussen. Er waren katten en hondenkussens, maar de variant met hond past beter bij mijn interieur. Echt zo’n lekker hebbedingetje van maar 5,- Jammer genoeg hadden ze geen kussen met uiltjes of een hert, waar ik eigenlijk naar op zoek ben. Voor nu vind ik dit hondje ook heel gezellig 😉

Jullie recent nog leuke interieuritems geshopt?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *