Time for some feedback

Zoals je misschien wel weet is mijn blog een hobby. Ik doe het naast mijn fulltime baan en probeer er voor te zorgen dat het vooral als ontspanning voelt en niet als een moetje. Af en toe verdien ik er een leuk zakcentje mee, of houd ik er een gratis paar schoenen aan over, maar dat is natuurlijk niet de reden om te bloggen.

Wat begon als een afleidingsdingetje om maar niet te hoeven studeren, als iets dat ik op mijn studentenkamertje deed zonder dat vriendinnen er van wisten, is nu een uit de hand gelopen hobby. Een hobby die me heel veel moois en leuks heeft gebracht en ik zou me ook geen leven zonder schrijven en fotograferen kunnen voorstellen.

Ik kan niet vaak genoeg zeggen dat veel van deze lol komt door jullie lezers. Jullie bezoekjes en reacties hebben ervoor gezorgd dat ik altijd ben blijven doorbloggen, ookal had soms minder zin. Jullie inspireerden mij! Ik ken alle namen van de meiden die vaak een reactie achterlaten. Ik ken jullie blogs, instagramaccounts en twitter. Ik onthoud je naam en lieve reacties als je verder helemaal niet online minded bent en fantaseer over waar je woont en hoe je dagelijks leven eruit ziet. Telkens als ik een nieuwe naam zie verschijnen denk ik ”Wie zou dat zijn”? Zonder jullie geen Your Lifestyle Guide.

Ik zou heel graag van jullie willen horen welke onderdelen je vaker terug zou willen zien op Your Lifestyle Guide. Ik schrijf over wat ik leuk vind, over wat er die week in me opkomt, maar soms denk ik: ooh shit, al een maand niks over interieur geschreven. Of neeee, al twee maanden geen ”In de keuken van Nina”. Willen jullie me helpen? Door aan te geven welke postst jullie het liefst lezen of bekijken, heb ik waarschijnlijk weer bergen inspiratie voor de komende weken. Heb je misschien een nieuw idee voor Your Lifestyle Guide? Tell me! Waar zou je mij graag over zien bloggen? Ook je ongezouten mening is meer dan welkom. Als jullie bijvoorbeeld massaal zouden aangeven de weekoverzichten niet boeiend te vinden, dan zou ik daar denk ik direct mee stoppen. Dus kom maar op!

Ik ben benieuwd!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *