FASHION: Favoriete voorjaarslooks


Zelden heb ik een opdracht met zoveel plezier uitgevoerd. Of ik me wilden buigen over de nieuwste voorjaarsitems van wehkamp.nl Ik mocht een eigen ”winkeltje” vullen met mijn favo items. Joh, dat doe ik wel even. Verkeerd gedacht. Ik ben letterlijk een hele zaterdag zoet geweest op de webshop van wehkamp.nl Er staan zoveel leuke dingen op en ik wilde echt alleen de allerleukste items selecteren, waar je ook nog eens makkelijk complete looks mee kan creëren. Is het gelukt?

Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik al een tijdje heel erg uitkijk naar mooi weer. Nadat ik ben terug gekomen uit Oostenrijk en ik wist dat ik niet mee kon op een persreis naar Noorwegen, heb ik de sneeuw achter me gelaten. Zon, winterjas in de kast en mijn zonnebril op. Dat is waar ik zin in heb.

Toen ik startte met het toevoegen van voorjaarsitems aan mijn winkelmandje begon het echt heel erg te kriebelen. Voorjaar!! Ook dwong het me na te denken over mijn garderobe. Wat wil ik dit voorjaar echt in mijn kast hebben? Welke basisstukken zijn goed om eindeloos mee te combineren? Voor welke kleuren ga ik?

Het resultaat is een mix van wat duurdere, mooie basisstukken en wat goedkopere items. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk natuurlijke materialen te kiezen zoals viscose en katoen. Qua kleuren zul je dit voorjaar veel spijker, blauw,  (zoals die oversized spijker blouse van G-STAR RAW) en wit, pastel- en bruintinten in mijn outfits terug zien.

Ik vind niet dat je moet kiezen. De ene dag stoer blauw, de volgende dag lief en vrouwelijk in poedertinten. Favorieten? De losse katoenen grijze broek van modström en oudroze trui van Sissy-Boy. Ook zweer ik bij al die fijne witte t-shirts van Mango. Sowieso ben ik de laatste tijd fan van Mango items, fijn dat wehkamp.nl het merk ook verkoopt.

Ben je nieuwsgierig naar mijn ”winkeltje” met items van veel verschillende merken als modström, Susan Bijl, Mango, America Today, G-STAR RAW en My Paper Bag, klik dan hier.

Ik ben heel erg benieuwd of jullie al zin hebben in voorjaarskleding en wat volgens jullie dit voorjaar echt niet in je kast mag ontbreken. Let me know!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *