TRAVEL: Italy baby!!

Een tijdje geleden ontstond samen met Nina het idee om dit jaar met onze kerels naar Italie te gaan. Want ja mensen, Italië, daar ben ik dus nog NOOIT geweest. Stuur me naar Vietnam en ik wijs je de weg, zet me in een auto in Amerika en ik vertel je de mooie plekjes. Maar he, Italië. Dat is nieuw voor mij. Al snel was het plannetje rond en in juni van dit jaar zitten we met z’n vieren in een huis in Italië. Sjonge, wat heb ik daar nu al zin in.

Het huis waar wij gaan verblijven ligt in Umbrië. Dagtripjes naar Rome, Florence en Pisa zijn dus een optie. We gaan lekker veel koken (In de keuken van Nina Italië. editie, zien jullie het al voor je!? ), zwemmen, kletsen en vooral genieten. De tickets zijn gisteren geboekt, ik kan niet wachten….

Om jullie te laten zien dat een vakantie in een fijn huis in het buitenland voor iedereen een optie is, speciaal voor jullie mooie Eliza was here plekjes in Italië.

Als een wijnbaas logeren in het luxe Tenuta Madonnina op Sicilië.

Ook op Sicilië en heeeeel idyllisch is Cala Dell ‘Arena.

Wandelen, tennissen en zwemmen in Toscane bij I Grandi Di Toscana

Voor de echte luxepaardjes onder ons. Vier je in eerder genoemde I Grandi Di Toscana al vanaf 170 euro vakantie, in dit paradijsje genaamd Petra Segreta Resort & Spa op Sardinië  kan je er bijna een nulletje achter plakken. Een sprookje, dat wel.

En laten we nog even terugkomen op dat ”In de keuken bij Nina goes Italy”. Ik zie het helemaal voor me. Ontbijt, lunch en diner in de zon bij het zwembad. Nina koken, ik met mijn camera in de weer en onze mannen die zeuren dat ze willen beginnen met eten (al moet ik eerlijk toegeven dat ze steeds geduldiger worden). Wijn drinken en naar de ondergaande zon kijken. Kletsen over de toekomst, zwemmen, zonnen… ok ik stop nu. Was het maar vast juni…

Foto 1 tm 3 door mijzelf, rest via Eliza.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *