Coffee date with a fellow blogger

Het leukste aan bloggen zijn toch echt al die lieve, getalenteerde en gezellige mensen die ik ontmoet. Of het nou online, tijdens een etentje of op een persreis is, ik kom altijd leuke mensen tegen.

Ik kan zelfs in alle eerlijkheid zeggen dat ik er echte vriendinnen aan over heb gehouden. Iets dat ik never nooit had gedacht. Mensen online leren kennen en er dan mee afspreken klonk voorheen een beetje.. tjah, hoe zal ik het politiek correct zeggen? Sneu? Gewoon een beetje gek. Laten we het daar op houden. Ondertussen ben ik volledig van dat idee afgestapt.

Meet Irene. Irene is de dame achter I’m Fashionstoned. De blog die ik al jaren volg en de blog van die mooie lichte foto’s, van dat lekkere eten en die te gekke outfits. Irene woont net als ik in Rotterdam. Online kwamen we erachter allebei te zijn geboren en getogen in dezelfde stad in het oosten van het land. Toen was het tijd voor een date vonden we. Men neme twee bloggers, koffie, een camera en een leuk cafe. Resultaat? Non stop kletsen en ook nog een paar mooie kiekjes. Oh how I love blogging.

Voor de bloggers onder ons, wat is het leukste dat jij overhoudt aan bloggen?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *