Binnenkijken bij Cindy Crawford

Het voelt als eeuwen geleden dat ik foto’s online zette die ik niet zelf heb gemaakt. Maar deze foto’s kon ik jullie toch echt niet onthouden.

Dat Cindy Crawford een succesvolle dame is weten we allemaal. Ze was het model met een moedervlek op haar bovenlip en samen met Madonna (die overigens een nepperd had) was ze voor mij de ultieme verdediging als iemand me pestte met mijn moedervlek. ”Jaaaa hallo! Die hebben Madonna en Cindy Crawford ook hoor!!!!!”

Dit huis van Cindy in Cabos Mexico is wat mij betreft tot in de puntjes uitgedacht. Officieel zijn het twee huizen, want beste vriend George Clooney wilde ook graag mee doen aan dit project.  Het wordt daarom ook wel ”House of Friends genoemd. Het hele interview en een heleboel extra foto’s vind je op mijn favo Amerikaanse interieursite: Architectural Digest

Enjoy, je zult uren zoet zijn!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *