Holiday Diary

En toen waren de twee vrije weken alweer voorbij. Wat gaat de tijd toch snel als je het naar je zin hebt. Twee weken lang heb ik niets anders gedaan dan tijd doorbrengen met familie en vrienden, veel en lekker eten en op de valreep ook nog een kort wintersporttripje naar Oostenrijk.

Met vier kerstdiners dit jaar was het na tweede kerstdag weer tijd om ”rustig aan” te doen met eten. Op de foto de perfect gedekte kersttafel van mijn moeder.

In de tweede week van de vakantie vlogen mijn vriend en ik naar Oostenrijk. Waar Nina en haar vriend op dat moment al waren.

We hebben ontzettend mazzel gehad met het weer. De zon scheen veel en oh boy, wat is het dan heeerlijk om op de piste te eten.

Op oudjaarsavond doken we de kroeg in en de rest van de avonden hebben we vooral gespendeerd met wijn en de nodige potjes Kolonisten van Catan. We zaten in een appartement met een geweldig uitzicht. Lekker ruim en met een eigen keuken, dus er werd (vooral door Nina en haar vriend) weer lekker gekookt. We zijn met z’n vieren teruggereden en na iets meer dan 10 uur lag ik weer in mijn eigen bed.

Ik kijk terug op twee heerlijke weken en heb op en top genoten. Hoe waren jullie kerstdagen en oud & nieuw?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *