HAPPY NEW YEAR vanuit de sneeuw!

Heeeeel last minute maar daarom niet minder leuk. Ik ben lekker een paar dagen op wintersport!

Dit jaar luidde ik het nieuwe jaar voor de tweede keer in mijn leven in het buitenland in. Samen met mijn vriend en Nina en haar vriend zitten we in een klein huisje in Oostenrijk. Een paar dagen op de latten en op het snowboard, heel veel potjes Kolonisten van Catan en de nodige wijn. Tijdschriften lezen, samen koken en lekker veel kletsen. Happy me!

Zo aan het eind van een jaar en het begin van het nieuwe jaar is het volgens mij altijd goed om nog eens extra stil te staan bij wat jou heeft geinspireerd. Waar of van wie werd je blij en wat was er bijzonder aan je jaar?

Ik las met een beetje een emotioneel gevoel mijn blogpost van vorig jaar over hetzelfde onderwerp terug. Eigenlijk is er nog steeds niks veranderd. Grote inspiratiebronnen voor mij? Mijn lieve, mooie en getalenteerde vriendinnen en vrienden. Of ze nou werken als consultant, apotheker, dokter of nog studeren, of ze dit nou in Nederland doen of in het buitenland, allemaal doen ze het met evenveel kracht en doorzettingsvermogen. Mijn familie en vriend. Altijd weer die juiste woorden op het juiste moment. Net dat telefoontje of die knuffel die je nodig hebt.

Maar ook, en zeker niet in mindere mate, jullie lieve lezers. Jullie immer positieve reacties en lieve woorden. Jullie bezoekjes aan Your Lifestyle Guide, voor mij zijn ze heel bijzonder.

Ik wens jullie allemaal een heel mooi 2014 toe. Vol geluk, liefde en gezondheid.  Mijn wens voor 2014? Dat dit voor jou een prachtig jaar mag worden. Een beter jaar als 2013 gewoon niet het jaar voor jou was. Proost op misschien wel het jaar van een nieuwe studie, een nieuw huis of baan, afstuderen of een nieuwe liefde, een mooie reis of een onverwacht geluksmoment ergens waar je het helemaal niet verwacht. En jij? Wat wens jij voor 2014?

Proost op 2014 en op jou! Happy 2014!

De foto komt uit deze blogpost.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *