2013, het jaar van veel en lekker eten

Ja ik heb dus ECHT veel gegeten in 2013 kan ik je vertellen. Voor mijn 25e kon ik alles eten zonder ergens rekening mee te houden. Na mijn 25e ging het bergafwaarts. Te veel wijn zorgt de volgende dag voor een zere maag en een herstelperiode van minstens twee dagen in plaats van een halve dag. Te veel eten zorgt voor gedraai en gewoel in mijn bed en voor extra kilo’s. Maar wat wel duidelijk is: het maakt me allemaal niet uit. Ik eet lekker door 😉 Vandaag staan 5 gerechten uit de keuken van Nina en uit mijn eigen keuken centraal.

1. Het eerste gerecht van 2013. Officieel gemaakt op 31 december 2012, maar ik vind dat het toch telt. Ik luidde het culinaire jaar in met dit mooie voorgerechtje met zalm.

2. Het meest nagemaakt gerecht is met stip op 1 deze salade met perzik, munt, ham en mozzarella. Op instagram, twitter, facebook, overal werd ik vernoemd als de maker van dit gerecht. Maar he, het is gewoon van onze grote vriend Jamie Oliver hoor 😉

3. Een goeie tweede als het gaat om namaken. De wat meer ervaren koks onder u maakten dit gerecht van Nina perfect na heb ik op instagram gezien.

4. Het meest besproken gerecht. Deze chocoladetaart die ik op mijn verjaardag maakte. Vriendinnen hadden het er weken later nog over en op Twitter ging deze taart ook flink over de tong.

5. Mijn persoonlijke favoriet van 2013. Dit Thaise gerecht. No words needed.

En tot slot nog even een klein grapje. Soms ga ik Nina te lijf met een keukenmes. Normaalste zaak ter wereld.

En zeg eens eerlijk, heb jij een gerecht van mijn blog gemaakt afgelopen jaar? Heb je nog lekkere tips voor me? Let me know!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *