INTERIOR: christmas tree

Het is weer tijd voor de kerstboom!

Ik koop mijn kerstboom ieder jaar ergens anders. Meestal ergens in de aanbieding, maar de naalden zijn er dan al uitgevallen als ik dat ding de trap heb opgesleept. Dit jaar ging ik voor een wat duurdere boom. De zure 50 euro is ie waard (blijf ik mezelf maar zeggen) want mijn vriend en ik zijn rond kerst allebei twee weken vrij en gaan niet op vakantie. We gaan dus veel plezier krijgen van deze boom, waarvan tot nu toe nog geen naaldje is uitgevallen.

Tip: zaag thuis een klein plakje van de stam van de boom. Net zoals je bij verse bloemen doet. Daarna geef je de boom elke dag een beetje water en op deze manier blijft hij super lang mooi!

Wat er in mijn kerstboom hangt? Mijn budget kerstversiering kocht ik bij Intratuin, maar Action, Xenos, Blokker en andere soortgelijke winkels zijn ook een goede optie. Ook zie je kerstballen die iets duurder zijn. Goede investering laten we maar zeggen 😉  Pegels: 2.25 per stuk. Grote witte ballen 3,95 p.s en glazen grijze ballen: 2,75. p.s Allemaal van Kitsch & Kunst in Rotterdam. Verder zie je een aantal dieren in mijn boom. De vogeltjes kocht ik bij Intratuin, 3 voor 2.25,- en de badeentjes zijn van Pols Potten. Ze waren een cadeautje en ik weet niet hoeveel ze hebben gekost.

Om mijn kerstboom nog iets gezelliger te maken hing ik de ballen aan grijs en wit lint en aan touw. Zoals jullie zien houd ik niet van een overvolle kerstboom en ga ik voor wit en grijstinten. Op den duur wil ik nog graag wat meer ballen, maar ik ben kieskeurig. Kleur mag, maar dan het liefst lekker kitsch, zoals deze van Pols Potten en niet te veel.

Hoe ziet jullie kerstboom er uit (fotooooo)? Of doen jullie niet aan kerstversieringen?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *