INTERIOR: WOO. Worlds of Opportunities

Elke keer als ik denk dat ik alle kaarsen wel ken, ontdek ik toch iets nieuws. Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van een hele aardige dame die verbonden is aan WOO.  WOO is een sustainable start up. Een nieuw merk dat onlangs is gestart met een productlijn van handgemaakte natuurlijke kaarsen van bijenwas. Dit merk geeft kansarme mensen in Vietnam een kans.

” We create luxury and authentic products with top European design that creates local impact. Best of both worlds!”

De hele ontwikkeling van kaarsen, in oude wijn, wodka- en bierflessen vindt plaats in Vietnam, waar WOO mensen traint en workshops organiseert. Door de producten in Europa te verkopen verbinden zij kansarme met kansrijke mensen. Vietnam was mijn eerste echte backpackreis. Ik leerde het land goed kennen en het zit voor altijd een beetje in mijn hart. Dat deze kaarsen daar worden gemaakt en de productie mensen daar een kans geeft op een inkomen vind ik echt geweldig.

Ik was ontzettend nieuwsgierig naar de kaarsen. De site van WOO ziet er prachtig uit. Zou de vormgeving van de kaarsen in het echt net zo mooi zijn? En niet onbelangrijk, ruiken ze wel echt lekker en gaan ze lang mee? Nou daar kan ik volmondig ja op zeggen. Wat een verrassing toen ik de doos openmaakte. Mooi vormgegeven, in luxe verpakkingen en heeeeerlijke geuren. Blij word ik er van! Leuk vind ik ook dat de verpakking en de geuren allebei Aziatisch aandoen. En jullie weten hoe gek ik op Azie ben… 😉

Ben je op zoek naar een mooi cadeau of een prachtige kaars voor jezelf? WOO is een aanrader. Prijzen tussen 14,95 – 79,95 euro, niet heel goedkoop maar vergeleken met andere luxe geurkaarsmerken niet verkeerd en al helemaal niet als je bedenkt dat een grote kaars tot 100 uur mee gaat. Je koopt de kaarsen in de webshop van WOO of bij verschillende verkooppunten in binnen- en buitenland.

Ben je net zo enthousiast over dit merk als ik en wil je er meer over weten? Lees dan vooral dit interview in de Elsevier met de oprichtster van WOO. Heel inspirerend.

Voor de Amsterdamse meisjes onder ons goed nieuws: WOO heeft begin deze week een pop-up store geopend aan de Van Baerlestraat nummer 43, (open van 12:00 tot 20:00, 7 dagen per week) dus ook daar kan je je kerstcadeaus inslaan!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *