Week 48 & 49

Weer twee weken voorbij, wat gaat de tijd toch snel. We zitten alweer in december en het is aftellen tot Kerstmis. Nog twee weken werken en dan ben ik twee hele weken vrij. Tijd voor lange wandelingen (please let is snow!!), familie, warme choco en genieten van alle vrije tijd.

In week 48 ging ik een weekendje met vijf vrienden naar Antwerpen. En alhoewel ik grieperig was hebben we het heel fijn gehad. Lekker op het terras onder van die warme lampen Belgische biertjes drinken en garnalenkroketten eten. ‘

‘S avonds heeeeeerlijk gegeten bij een van mijn favo Belgische restaurants De Peerdestal. Als je echt Belgisch/Frans wil eten is dit restaurant een aanrader. Ik at vooraf oesters, als hoofdgerecht een stoofpotje van wild zwijn en als toetje macarons. One happy girl! Wat is het trouwens toch leuk om mensen om je heen te hebben waarbij alles zo vanzelfsprekend is. Kletsen, lachen, gedeelde interesses en gewoon een happy gevoel als je bij elkaar bent. Zo fijn.

Afgelopen zomer ging ik met Marlous en Danique op een perstripje naar Antwerpen. We sliepen toen in het Ibis hotel in Antwerpen centrum en aangezien ik daar zo tevreden over was besloten we deze keer drie kamers in dit hotel te boeken. Heel centraal, schoon, modern en met een uitgebreid ontbijtbuffet is dit hotel voor een budget stedentripje een echte aanrader. Je slaapt er al vanaf ongeveer 30 euro p.p. Voor meer tips over Antwerpen check dit artikel.

Helaas zette mijn keel- en oorpijn zaterdagavond flink door en zondagochtend voelde ik me alsof er een vrachtauto over mee heen was gereden. Het ontbijt maakte het een beetje goed, maar nadat we kort de markt op het plein bij het hotel bezochten stapten we in de auto om naar huis te gaan. Zondag, maandag en dinsdag bracht ik door in bed en woensdag sleepte ik mezelf weer naar mijn werk. Veel te druk om er een paar dagen niet te zijn.

Gelukkig was de week door alle drukte snel voorbij. Lieve Lin en Miek kwamen voor me koken en we hingen lekker samen op de bank. Weer zo’n gouden combi van lieve mensen en je op je gemak voelen. Zaterdagochtend lekker geblogd en daarna een prachtige kerstboom gekocht en versierd. Volgens mij hebben we nog nooit zo’n mooie boom gehad. En hij ruikt lekkerr, poeh! Het hele huis ademt kerst 😉 Zondag uitgebreid geluncht en daarna gegeten bij Nina en haar vriend, ook dat is elke keer weer een feestje, het was een hele fijne afsluiting van een leuk weekend.

En toen was het alweer maandag. Bijna van mijn verkoudheid af en nog even twee weken knallen voordat het grote kerstfeest begint! Hoe was jullie week?

Tot snel lieve allemaal!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *