My (winter) favorites

Fijne winterdingen, ik schrijf er regelmatig over. Meestal in de vorm van een gevoel of een winterse sfeer of ervaring. Deze keer it’s all about stuff! Spullen dus. Wie weet kom je nog op een idee voor een leuk kerstcadeau!

Als eerste de kaarsen van WOO, een nieuwe favoriet! Zeer binnenkort verschijnt hier een hele blogpost over. Deze kaarsen worden in Vietnam gemaakt en geven mensen daar een kans. Love it.

Zodra het weer omsloeg heb ik mijn beanie weer uit de kast getoverd. Ik heb er best veel, maar deze simpele zwarte van de mannenafdeling van de H&M is mijn absolute favoriet.

Al jaren zweer ik bij mijn twee favo luchtjes van Chanel en Ellie Saab. Een tijdje geleden kreeg deze parfum van Shiseido cadeau. Een poederachtig, niet al te zwaar luchtje die ik heerlijk vind om dagelijks naar kantoor te dragen. Nu pas besef ik me hoe zwaar de andere luchtjes die ik altijd draag zijn.

Check deze prachtige handmade kaasplank. Gekregen van mijn schoonouders. Ik weet niet waar hij is gekocht, maar op het merkje staat Denizli Handmade. Ik vind hem echt prach-tig.

Soepstengels for life!! Ik heb ze weer ontdekt en eet het liefst een heel pak per dag weg. Ook lekker bij die soepjes die ik in de winter vaak eet.

Deze Griekse olijfolie was er bij mij binnen een paar weken doorheen. En dat is een goed teken. In een mooie fles (kan dus tijdens een etentje zo op tafel) en een heerlijke smaak. Aanrader! Te koop in de webshop van Maryo.

Mijn favo matte bronzing powder van MAC zorgt ervoor dat ik tijdens de wintermaanden een beetje kleur op mijn gezicht heb 😉

Deze BESTE lipstick ever vind ik dit. Ik heb er al een heleboel versleten. Deze lipstick stift zo fijn en soepel dat ik er geen spiegel voor nodig heb, no joke. Ik vind hem super fijn. Favo kleuren zijn Corail voile, Rose eclatant en de bloedrode kleur Rouge vif die fantastisch staat bij een zwarte outfit in de winter.

De lipsticks zijn van Yves Rocher en hebben nu een heel fijn prijsje, namelijk 12,95. Ik geef er aan twee lezers eentje cadeau. Je mag zelf kiezen tussen de kleuren Rose eclatant en Rouge vif. Als je een reactie achterlaat op deze blogpost maak je automatisch kans. Leuk als je mijn facebookpagina liked, maar hoeft niet.

Eigenlijk was de koop van deze tights een foutje. Ik had gewoon even een hele dikke een zwarte panty nodig en pakte bij de Hema snel een paar voor 8,25 uit het rek. Ik neem altijd maat 44/46 omdat ik vrij lange benen heb en een panty anders tot aan mijn knie komt.

Thuis wilde ik hem aantrekken en dat ging met zoveel moeite. Wat de *$# is dit nou weer? Ben ik zoveel aangekomen? Maar goed, hij ging aan en eenmaal in deze maillot zat ie toch wel heeeeeel fijn. Maar wat een gekke strepen onder mijn bil en op mijn bovenbenen, dat is bij een normale maillot toch niet? Ik checkte de verpakking en ontdekte dat ik figuurcorrigerende versie had gekocht. Ik schoot in mijn uberstrakke jurkje en wist niet wat ik zag. Ik leek wel een maat slanker. Serieus. Ik heb nooit in dit soort dingen geloofd maar het was echt zo.

Zelfs Lin heeft dit kunnen beamen. We hingen op de bank en ik moest me ff omkleden en liep in mijn maillot door de kamer. ”Euh hallo!”. Wat? Lekker kontje? ”Nou zeg dat wel!” Lin is ondertussen zelf ook bij de Hema op bezoek geweest. Hope you don’t mind me saying this babe 😉

Tot slot. Mijn nieuwe liefde. Ze zorgen voor een instant winter gevoel. Voor zin in sneeuw. Voor zin in lange wandelingen. Maar bovenal voor warme voetjes. Deze Mou boots en ik zijn de afgelopen week onafscheindelijk geweest en ik kan me zo voorstellen dat als de temperatuur nog een beetje daalt, ik ze helemaal niet meer uit wil doen. Met een gebreide bovenkant en in een diepzwarte kleur zijn ze helemaal naar mijn smaak en passen ze goed bij mijn winterse outfits. Spijkerbroeken, leggings, dikke vesten en grote sjaals. Mijn Mou boots maken het plaatje compleet.

Zo, en nu ik toch helemaal in de winterse stemming ben ga ik snel mijn koffie opdrinken en spring ik zo in de auto om een kerstboom te gaan kopen. Ik zal hem binnenkort showen.

Hebben jullie al een kerstboom? Misschien ben je door deze blogpost op een goed idee gekomen om iets onder de kerstboom te leggen 😉

Fijn weekend allemaal!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *