HOME & INTERIOR: Dille & Kamille

Dille & Kamille is één van mijn favo winkels. Voor mezelf maar ook voor cadeautjes. Ik koop er elke maand wel iets, soms voor mezelf, soms voor iemand anders. Ik kan uren in die winkel rondstruinen en mijn mandje volpakken met leuke en lekkere dingen. Zo kocht ik er laatst nog een heel gaaf vogelhuisje voor mijn vader en ga ik me regelmatig te buiten aan het oud-Hollandse snoep. De winkel in Rotterdam is echt prachtig. Heel ruim, altijd netjes, lieve verkoopsters en met een heel breed assortiment. Vandaag laat ik jullie mijn absolute favorites van Dille & Kamille zien.

 photo IMG_4592_zps5e3a04b9.jpg

De geurkaarsen…. zucht. Heeeeerlijk zijn ze. Ze hebben by far al mijn IKEA geurkaarsen verslagen. De geuren zijn heel fris en de meeste Dille & Kamille geurkaarsen vind ik dan ook vooral ideaal voor in de badkamer. Mijn favoriet? De geur Wild Fig & Druif, ofwel wilde vijg en druif. Heel fris, deze geurencombi vind ik echt heerlijk. Deze kaarsen kosten 11,95 en gaan ongeveer 40 uur mee.

De winterthee. Deze thee mensen… Deze thee is hemels. Elk jaar als de herfst zijn intrede doet sprint ik naar Dille & Kamille voor een voorraadje winterthee. In deze thee zit o.a. kardemom, rozenblaadjes, kaneel, bramenblad en sinaasappelschil.

Als ik deze thee ruik en proef krijg ik een instant wintergevoel. Het doet me denken aan Kerst, gezelligheid, sneeuw en een warm huis. De thee kost 3,95 per zak en is vrij sterk dus je hebt maar een heel klein beetje per keer nodig. Gaat lekker lang mee dus!

Komen jullie wel eens bij Dille & Kamille? En wat is jullie D&K favoriet? Ben benieuwd!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *