On the (USA) road

Onze roadtrip door de USA. Wat heb ik daar lang naar uit gekeken. Maanden, al dan niet jaren. Ik verheugde me op uren in de auto zitten samen met mijn lover. Meezingen met Amerikaanse radiozenders, stoppen bij Starbucks en alle steden en natuur in me opnemen. Me vrij voelen als een vogel. Nou dat is gelukt….

Omdat we zo ontzettend veel uren hebben doorgebracht in ”onze” auto voelde dat ding als ons huis. Al onze spullen lagen er in en na een lange dag te hebben gewandeld konden we er lekker in uitrusten. Hij gaf ons bescherming tegen de hitte in Death Valley en zorgde ervoor dat als ik ‘s ochtens verkleumd uit mijn tentje stapte, ik binnen no time weer warm was.

Hij gaf ons uren op de weg, eindeloze fijne gesprekken en meezingsessies met alle nieuwe Amerikaanse liedjes. Die auto heeft onze spullen beschermd tegen de beren in de natuurparken en zorgde er door zijn Amerikaanse merk voor dat we ons één voelden met Amerika. Maar bovenal gaf die auto mij door al die uren naast mijn lover het besef hoe gelukkig ik ben.

* alle foto’s in deze blogpost, met uitzondering van de eerste, zijn vanuit de auto gemaakt.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *