INTERIOR: Yankee Candles – Winter & Kerst + Winactie en Kortingscode!

Yeah baby! Ik heb weer een nieuwe lading Yankee Candles. Wat ben ik gek op dat spul. Sinds ik vorig jaar voor het eerst een pakketje met Yankee Candles ontving ben ik verliefd op deze kaarsen. Ik brand bijna dagelijks een kaars of een waxtart van dit merk. De kaarsen gaan lang mee, de geuren blijven lekker hangen en ik vind de prijs-kwaliteit verhouding top.

Met de winter in aantocht en het feit dat we allemaal (ik tenminste wel) alweer stiekem kerstliedjes meezingen is het ook tijd voor echte winterse geuren in huis. Kijk en geniet mee en bestel daarna lekker zelf met de speciale kortingscode of win een pakketje!

Een overzichtje van de geuren die je op de foto’s ziet, inclusief prijzen:

– In de glazen potjes zie je de geuren Christmas Tree, Cherries on Snow en Merry Marshmallow. Dit zijn de kleinste glazen potjes en ze kosten 12,70 euro. Aantal branduren: 25 – 40

– Verder zie je een heleboel losse kaarsjes, onder andere in de geuren Sparkling Snow, Christmas Eve en Home Sweet Home. Deze kaarsen kosten 2,50 euro en gaan ongeveer 15 uur mee.

– Tot slot bestaan er ook nog waxtarts. Deze passen met veel tegelijk door de brievenbus, dus de verzendkosten zijn lager dan van de gewone kaarsen. Je brandt ze op een waxbrander, die al voor een paar euro te koop zijn bij Xenos. De waxtarts kosten 1,60 en gaan ongeveer 8 uur mee. In principe brand ik ze altijd veeeeeeel langer, maar de echte heftige geur gaat zo’n 8 uur mee.

Speciaal voor mijn lezers heb ik net zoals vorig jaar een kortingcode voor jullie. Vorig jaar werd hier massaal gebruik van gemaakt, dus nu is het zelfs 15% korting ipv de 10% van vorig jaar. Ik krijg hier zelf verder niks voor overigens, dus geen sluikreclame, puur een cadeautje voor jullie!

De kortingscode voor de yankee candles van Sensational Home is yourlifestyleguide en een week geldig, dus bestel nu alvast je sinterklaas en kerstcadeautjes op Sensational Home!

Tot slot: ik mag aan een lezer een pakketje met vier kaarsjes weggeven. De geuren die in het pakketje zitten zijn Sparkling Snow, Christmas Eve, Black Cherry en Camomile Tea. Like de facebookpagina van Your Lifestyle Guide en volg me op bloglovin (ik kan tegenwoordig de namen van nieuwe volgers zien!)

 

Lieve lezers, geniet alvast van de kerstvoorpret zou ik zeggen 😉

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *