INTERIOR: Gluren bij de buren

Gaan we verhuizen? Ja misschien. Aaaaah ik vind het doodeng en spannend, maar we gaan misschien verhuizen naar Den Haag. Na 7 jaar in dezelfde straat in Rotterdam te hebben gewoond.. Ga ik echt?

Het plan is eigenlijk ontstaan doordat mijn vriend in Den Haag werkt en we elkaar door zijn werk heel weinig kunnen zien. Soms zitten we letterlijk op zaterdagochtend twee uur lang aan de ontbijttafel om elkaar te vertellen hoe onze week was. We leven ons eigen leven maar zijn ook samen. En dat samenzijn willen we wat vaker. Iets meer. We vinden eigen vrienden en een eigen carriere belangrijk, maar nu zien we elkaar wel echt weinig. Dus daar gaan we verandering in brengen.

Wanneer weten we nog niet. We hebben al vijf huizen bezichtigd en krijgen steeds beter een gevoel bij wat we wel en niet willen. Maar zoals wel vaker bij ons is… niks is zo totdat het echt zo is 😉 Misschien veranderen we nog van gedachten, komt er opeens een andere stad in beeld of blijven we toch gewoon in Rotterdam. Het plan is er namelijk al een tijdje, maar ik begin steeds meer terug te krabbelen. Ik vind het gewoon eng…

Voor nu ben ik voorlopig nog uren zoet met speuren op Funda. Funda-lover als ik ben kom ik goed aan mijn trekken de afgelopen weken met al die mooie huizen. En mooie huizen die heb je wel in Den Haag. Hierboven een aantal van mijn favo huisjes (bron: funda.nl), waarvan we er ook al eentje in het echt hebben bekeken, spannend!

Wie weet kunnen lezers uit Den Haag me straks wegwijs maken? Als we gaan.. ALS… 😉

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *