WIN: Food We Love Box

Schreef ik een paar dagen geleden nog over een wijnbox, vandaag schrijf ik over een foodbox. Food We Love levert voor 24,95 een mooie doos gevuld met ambachtelijke producten van over de hele wereld. Dat moest ik uitproberen!

Food We Love stelt elke maand een doos samen met allemaal heerlijke ambachtelijke producten die met eten te maken hebben. Donderdag ontving ik mijn eerste box van Food We Love. Een feestje kan ik je vertellen. Leuk ingepakt en toen ik de doos opende werd ik al denkbeeldig toegelachen door een limited edition van Tony Chocolony.

Wat er allemaal in mijn box zat?

– De nieuwe Delicious
– Drie prachtige ansichtkaarten
– Beluga linzen van Gekruid.
– Inktvis inkt. Wat? Ja inktvis inkt. Ik moest eerst even lezen wat je hier allemaal mee kan, want zelf wist ik er geen raad mee, maar blijkbaar gebruik je dit om bijvoorbeeld zwarte pasta te maken.
– Casarecce pasta van Pasta Pura
– Amandelolie van Pariani
– Chorizo van De Spaanse Schuur
– Clipper Green Tea with Lemon
– Tony’s Chocolonely Limited Editions. Karamel & Zeezout en Koek & Chilipeper

Bij deze producten zitten ook verschillende receptsuggesties, heel handig. Zelf maakte ik afgelopen week al dit gerecht met een aantal producten uit de box.

Leuk detail? Ik mag aan een lezer zo’n heerlijke box van We Love Food weggeven. Het enige dat je moet doen is de facebookpagina van Your Lifestyle Guide liken (+het berichtje over deze actie). Als je een reactie achter laat op deze blogpost hoef je daarbij alleen je email in te vullen in het daarvoor bedoelde balkje. De enige die dat adres ziet ben ik.

Verder is het natuurlijk heel leuk als je me volgt via de hele zooi van bloglovin, instagram en twitter, maar dat hoeft niet! Voel je niet verplicht 😉 Oh en de pagina van Food We Love liken is natuurlijk ook lief 😉

Over een week mail ik de winnaar voor zijn/haar adres.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *