DRINKS: wijnen die bij jou passen met Winecast

Klein alcoholistje dat ik ben houd ik van een wijntje. Ik drink mijn wijn het liefst.. ehmm… Ja wanneer niet eigenlijk. Ik schaam me niet voor mijn voorkeur voor een goed glas wijn en het feit dat ik meerdere keren per de week een fles opentrek. Nooit in mijn eentje, altijd met vrienden. Ik vind dat een goed glas wijn dan gewoon niet kan ontbreken. En voordat jullie nou denken dat het helemaal ernstig met me gesteld is, ik kan ook best een maand zonder wijn hoor. Gewoon even een knopje omzetten 😉

We kennen allemaal de nieuwe trend in het bestellen van eten online, maar wist je dat dit ook met wijn kan? Winecast is nou echt zo’n concept waar ik helemaal blij van word.

Als ik bij de plaatselijke wijnhandelaar sta weet ik nooit wat ik moet kiezen en geef ik altijd meer geld uit dan ik vooraf met mezelf had afgesproken. Dat is nu verleden tijd want met Winecast ontvang je elke vier weken een nieuwe selectie van zes prachtige wijnen. Zes flessen die op je eigen smaak zijn uitgezocht door sterrensommeliers. Online vul je een smaaktest in met vragen als ”Hoe lekker vind je zuurdere smaken, zoals citroen?” en ”Hoe lekker vind je bittere tonen, zoals espresso of pure chocolade?” en aan de hand daarvan wordt je pakket samengesteld.

Het pakket kost 59,95 en bij de flessen zit een uitleg over de wijn (kijk zo leer ik nog eens wat) en een beoordelingsformuliertje. Dit kan je direct online invullen om zo je eigen profiel bij te houden. Ja, Winecast is een super concept en ontzettend leuk voor alle wijnliefhebbers onder ons.

Proost mensen 😉

En neeeee, dit is geen betaalde reclame. Ik ben gewoon een enthousiasteling.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *