FOOD & BOOKS: Aan tafel met Camilla Läckberg

De hele zomer zag ik dit boek bij de boekhandel liggen en elke keer keek ik er weer even verlekkerd in. Nu de zomer dan toch echt ten einde is heb ik besloten het zomergevoel nog even vast te houden met dit kookboek. Niet dat er alleen zomerse gerechten in staan, maar door de lichte foto’s krijg je toch echt een zomergevoel.

Camilla Läckberg is een zeer bekende en populaire Zweede thriller schrijfster en nu heeft ze een eigen kookboek uitgebracht. Ik ben gek op kookboeken, maar vind het lastig dat er in veel kookboeken wel meerdere gerechten staan die me niet zo lekker lijken of waarvan ik na een blik er op te hebben geworpen weet dat ik ze simpelweg nooit ga namaken. Het boek van Camilla Läckberg is een grote uitzondering. Elk (ja echt elk) gerecht staat me aan. Ze gebruikt ingrediënten die ik heerlijk vind en komt met verrassende combinaties.

Grootste pluspunten? De foto’s zijn geweldig en de recepten zijn niet moeilijk om te maken denk ik. Hoe klinkt carpaccio van heilbot met citrussalade je in de oren? Of kruidig gebakken vis met een salade van rode ui en spinazie?

Ja, dit is wat mij betreft een kookboek dat bij iedereen in de kast zou moeten staan. Gelukkig is het voor een kookboek redelijk betaalbaar. Wie heeft of kent dit boek? Wat vinden jullie? Hebben jullie nog meer kookboek tips voor me?

Aan tafel met Camilla Läckberg
Auteur: Camilla Läckberg
ISBN: 9789021554389
Prijs: € 19,95
Kosmos Uitgevers

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *