INTERIOR: mijn lievelingsitems uit de kringloopwinkel


Ongeveer eens per half jaar bezoek ik een kringloopwinkel of rommelmarkt. Ik ben gek op een strak en modern interieur, maar dit maak ik graag gezellig met kleur, bossen bloemen en items uit de kringloop.

Vaasjes, potjes, schalen of andere ”troep”, zoals mijn vriend het heel oneerbiedig kan zeggen,  neem ik graag mee naar huis. Op het moment dat het te veel ”troep” wordt gaat een oud vaasje of schaaltje in een kastje of naar een vriendin en kan ik het weer vervangen door een nieuw gevonden exemplaar.

 photo IMG_3858_zpsaa2962d5.jpg

 photo IMG_3864_zpsd29aecd6.jpg

 photo IMG_4223_zps308da109.jpg

Voor de meisjes uit Twente: de mooiste items scoorde ik bij de kringloopwinkel ”Achter de molen” in Almelo. Je moet wel een beetje geluk hebben. De ene keer hebben ze weinig bijzonders en de andere keer juist ontzettend veel. Met een beetje mazzel scoor je er een oude koffer zoals ik vorig jaar deed of een prachtige vintage schaal zoals dat vintage exemplaar van Villeroy en Boch die ik aan vriendin S. cadeau gaf.

Van de rode kopjes op foto 5 heb ik een 10-delig servies, gekocht op een rommelmarkt in Gent voor (en dit is niet gelogen) 1 euro. Voor het hele servies he?! Helaas vindt mijn vriend het verschrikkelijk en weet ik er zelf ook nog niet echt raad mee, dus voor nu staat het onder in een kast. Het vaasje op de tweede foto en de witte vaas van aardewerk op foto drie kocht ik beide bij de kringloopwinkel in Rotterdam. Kosten? 25 cent en 1 euro per stuk. Koopje toch?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *