WEEK 36 – nice to be back home


Reizen is fijn, maar wat ook heel fijn is? Thuis komen. Lekker kneuterig een zaterdagavond op de bank, afspreken met vriendinnen, koken in je eigen keuken. Love it. Ik heb al een tijdje geen weekoverzicht geplaatst, dus daar breng ik vandaag weer verandering in.

Hoe de afgelopen twee weken in Nederland er voor mij uitzagen? Ik ging weer aan het werk, had elke avond een date met een vriendin en begon fanatiek met hardlopen (ja, echt…!) Ik maakte voor het eerst zelf mojito’s, mijn lievelings cocktail moet ik toch ook gewoon thuis kunnen drinken? Verse bloemen op een vaas en slapen in mijn eigen bed. Een bezoekje aan Loods 5 voor wat interieurdingetjes en uitgebreid koken met een wijntje en goede muziek op de achtergrond. Allemaal dingen waar ik happy van werd.

Na een reisje bent ik altijd zoooo in mijn nopjes met mijn eigen huisje. Hebben jullie dat ook? Ik ga de komende weken proberen weer wat meer te bloggen, want tjah, dat is er de afgelopen weken een beetje bij in geschoten. Voor de komende dagen staan al wat blogjes klaar!

Nog een fijne zondag lieve lezers!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *