BOOKS: tip voor op reis

Als echte backpacker (of iemand die gewoon geen plek meer heeft voor boeken door al je schoenen in je koffer :P) sleep je natuurlijk niet je Ipad mee op reis om ebooken te lezen. En plek voor een aantal echte leesboeken heb je dan ook al niet. Uiteraard kan je een boek meenemen en zodra je het uit hebt in een hostel ruilen voor een andere. Maar nee, dat vond ik nooit fijn, want dan ben je totaal afhankelijk van wat er op dat moment is. De oplossing? Bookazines!

Bookazines worden uitgegeven door Libelle en zijn eigenlijk gewoon hele boeken in tijdschriftvorm voor een heel fijn prijsje. Elk jaar koop ik een aantal nieuwe Bookazines en zodra ze uit zijn geef ik ze op vakantie weg.

Bookazines zijn lekker licht, passen in elke tas, je kan ze dubbelvouwen en het is niet zo erg als ze nat worden. Iets wat ik bij een gewoon boek altijd doodzone vind. Ja, wat mij betreft de ideale uitvinding en de afgelopen 5 jaar ging er altijd een stapeltje bookazines mee in mijn backpack of koffer.

Bookazines koop je bij Bol.com, maar daar zijn niet alle exemplaren beschikbaar. Zelf slaag ik ook vaak via marktplaats. Let wel goed op welk bookazine je koopt, er zitten absoluut hele goede boeken tussen maar ook een wel wat rommel. Even inlezen dus 😉

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *