FOOD: het lekkerste ijsje ever – Nice op een stokje

Ik ben weer terug uit Amerikaaaaa! Het was geweldig, maar daarover later meer. Nu even iets dat past bij het feit dat het volgens mij nog steeds lekker weer is in Nederland. Tijdens het Jamie Foodbloggersevent een tijdje geleden werd ik voor het eerst geïntroduceerd met Nice op een stokje. En daar was ik heeeeel blij mee kan ik je vertellen.

Nice op een stokje is bedacht door Nina en Elisabeth. Nina begon in 2011 met het maken van ijsjes van allerlei soorten vers fruit. Ze wilde een gezond, maar echt lekker tussendoortje voor zichzelf en haar kinderen. Samen met Elisabeth begon ze met het inkopen van rijp fruit en het verzinnen van lekkere combinaties, om het daarna in de blender te gooien en in te vriezen. In het voorjaar van 2012 gingen ze er groots mee aan de slag. Het maken, inpakken, rondrijden met ladingen ijsjes, verkoop op festivals en het zoeken van verkooppunten, ze deden het allemaal zelf!

Ondertussen wordt Nice op een stokje op veel festivals (zie website) verkocht en hebben ze meer dan 50 verkooppunten. Veel in Amsterdam, maar ook in bijvoorbeeld Utrecht, Scheveningen, Arnhem, Amersfoort en Tilburg. Voor meer verkoopadressen en een overzicht van de festivals waarop ze aanwezig zijn kijk je op de website van Nice op een stokje.

Ja, ik ben echt enthousiast. Het is een gezond en heeeeerlijk tussendoortje, waar de stukjes fruit nog letterlijk in terug te vinden zijn.

En dames, waar blijft dat verkooppunt in Rotterdam? 😉

Eerste foto door Danique.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *